Jaya the Cat - The New International Sound of Hedonism (2012)

Verenigde Staten / Nederland
Reggae / Rock
Label: Bomber

1. Rebel Sound (2:59)
  2. Late Night Sonic Insurrection (3:11)
  3. Here Come the Drums (3:27)
  4. Bos en Lommerweg (3:01)
  5. Unconditional Love (3:11)
  6. Put a Boombox on My Grave (3:11)
  7. One Way Ticket Home (2:18)
  8. Thessaloniki (2:55)
  9. Peace and Love (3:05)
  10. Fake Carreras (3:23)
  11. Two Ships Passing (2:38)
  12. Date with a Needle (3:19)
  13. This Could All Go So Horribly Wrong (3:02)
  14. Thank You (3:41)
avatar van Madjack71
..niet de meest productieve band. ..wellicht heeft dat ook wel wat met hun hedonistische attitude te maken. ..wat wellicht de creativiteit in de studio wat on hold zet. ..i.i.g. niet op het podium, want wat een feestje is dat. ..waarbij Here come the drums zich uitermate goed laat lenen als afsluiter met het publiek al hossend op het podium, met al dan niet een give away shotje door de band. ..toffe band, waarvan ik mij goed kan indenken, dat ze een vaste schare trouwe fans hebben weten op te bouwen. ..ze kwamen i.i.g. met 1 nieuw nummer. ..de tour is bijna afgelopen. ..hup de studio in jongens voor nieuw werk.