Two Fingers - Stunt Rhythms (2012)

Braziliƫ / Verenigd Koninkrijk

20. Smurf *

met Brefontaine

21. Stude [Instrumental] *
avatar van FlyLo
Dit album zou verderbouwen op het reeds bekende Fools Rhythm (is ook aanwezig op dit album). Beats, bass, hiphop..
Hopelijk bevalt deze me beter dan hun debuut

avatar van Rhythm & Poetry
Dat laatste ligt wel in de lijn der verwachting. 1 simpele ster voldoet al.

Belgen...

tuktak
Wat in deze vooral opvalt is dat Amon Tobin en Noisia steeds meer naar elkaar toe beginnen te groeien. De mannen kunnen het goed met elkaar vinden, dit valt dan ook te merken aan een flink aantal tips en trucs die merkbaar zijn uitgewisseld. Uiteraard geen straf want zowel Tobin als Noisia zijn nog steeds flink ahead of the game. Materiaal op deze plaat klinkt soms bijna alsof het een nieuw Kraantje Pappie album betreft. De verandering ten opzichte van het debuut is niet een hele grote, het debuutalbum is meer grimey (en stiekem ook iets meer Amon Tobin), dit album is instrumentaler en kaler, maar even hard.

avatar van Eis-T
als ik alleen de beats zou beoordelen is dit 5* waard. De raps verpesten het voor mij. Ook zijn veel tracks aardig kaal en mist er een als melodie functionerende laag (hoeft niet melodieus, maar iets van chords of een lead zou helpen). En amon kan dat best weten we. Dit is een mooie basis, maar nog niet af! 3.5*