Diefenbach - Set & Drift (2005)

Denemarken
Label: Wall of Sound

1. Mechanical (4:22)
  2. Glorious (3:43)
  3. Police (2:37)
  4. Streetlights (3:55)
  5. Favourite Friend (3:49)
  6. It's Only Love (3:37)
  7. Bruising My Eyes (3:25)
  8. Rocket (4:10)
  9. Right One (4:26)
  10. On the Move (3:34)
  11. Skyline (2:39)
  12. Circular Motions (3:38)
Bij deze cd ben ik er nog niet helemaal uit. Er zijn momenten dat ik hem heel erg waardeer en snel naar de winkel wil rennen om hem te halen, en er zijn ook momenten dat ik denk "als ik dat doe dan komt hij na een paar maanden de kast al niet meer uit".
Feit is wel dat dit album z'n aandacht heeft weten te trekken.

avatar van Dielie
hehe, ik heb ook dat gevoel over deze plaat, ik heb hem beluisterd via Luisterpaal maar ik denk toch hem aan te schaffen, alleen de hoes al :

anathema
En? Zijn jullie er al uit? Ik heb namelijk ook zo'n gevoel.....maar het is inmiddels twee jaar later.

avatar van Dielie
haha, nee heb hem uiteindelijk niet gekocht nee

avatar van Dielie
maar tis verdomd een schoon voorkantje, mss toch maar aanschaffen

anathema
Haha daar ben je na twee jaar nog niet helemaal uit?

avatar van Urbanoetang
Klinkt erg tof dit - een soort Deense Radiohead. Nergens haalt het dat niveau (Favourite Friend misschien bijna), maar toch blijft er een alleraardigst plaatje over. 3,5*