Anal Blast - Battered Bleeding Bitch (2004)

Label: Nightfall

1. Cunt to Throat (3:17)
  2. Stupid Motherfucking Bitch (0:45)
  3. Fucking Fat (1:33)
  4. Bitch Suck a Cock (0:39)
  5. Battered Bleeding Bitch (2:05)
  6. Fuck Your Ass Dry (1:25)
  7. You Suck Shit Bitch (2:00)
  8. Gay Fag Shit Song (0:57)
  9. Menstrual Munchies, Eating Tampons (2:03)
  10. Fecal Mud Pack (0:31)
  11. Face Down in Their Feces They Fester (0:31)
  12. My First Period (2:33)
  13. On the Rag (4:35)
  14. Wings Flew Away - Menstrual Pancake - Puss Blood Popsicle [Live] (3:22)
  15. High on Cunt Blood [Live] (1:53)
  16. Farm Animal Hammer [Live] (1:50)
  17. Honey - Bloody Hole - Suck Your Shit Off My Dick [Live] (1:00)
avatar van T.O.
Het kan blijkbaar altijd nog erger qua songtitels

avatar van Eddie
Ik wist niet dat ze nog bestonden, ik ken ze van de cradle of filth parodie Vaginal Vempire Hun muziek is niet mijn ding te eentonig, maar die parodie is no steeds erg geinig

Dionysos
Dit is toch zo'n (ex-)band van een van die Slipknotmannetjes die iedereen kent maar waar niemand naar luistert?

avatar van Eddie
Dat dacht ik niet hoor, maar het zou kunnen

avatar van Hemdale
De basgitarist en de drummer zaten eerder in Anal Blast ja, maar ze zijn eruit gestapt en zijn verder gegaan met Slipknot. Ondertussen hebben ze dus alweer andere leden, gelukkig.

Dionysos
Ha, goede carrièremove dan .

avatar van Hemdale
"I've shit on stages, jerked off in front of men, fucked whores with vocal mikes and done every other gay drunk thing that popped into my brain and for this my reward in life is to be compared to fucking gay ass Slipknot. May their asses be filled with the semen of AIDS ridden cocks."

Aparte lui

Hier een al wat verouderde interview met de zanger Don. Wel grappig.

Kenneth
Als deze net zo goed is als de magistrale debuutelpee, die bij mij insloeg als een spreekwoordelijke bom, dan kan ik er niet omheen. Dan ga ik er direct achteraan

Kenneth
Toch niet zo goed als het debuut, maar nog steeds vrij goed: 3*

Wat moet ik hier van vinden?
Ik ben een groot rock/metalfan en kan zo nu en dan wel wat zieks waarderen, maar deze band vindt ik echt niets anders dan geschreeuw, geschreeuw en nog eens geschreeuw.
Extreem zijn om extreem te zijn en niets anders.
Beetje zielig, wel.

DutchViking
Ik hou op zich ook wel van metal en het mag ook wel een beetje bruut/hard zijn Zo kan ik bandjes als Deicide, Morbid Angel, Celtic Frost en de oude Sepultura wel waarderen. Dit is denk ik andere koek en ik weet ook niet of ik dit mij ook aan zal spreken. Ik begin er voorlopig maar niet aan

Bobiej
3 fuck's, 8 geslachtsdelen e.d, 3 bitches, 6 seksuele handelingen...

De heren hadden inspiratie genoeg, da's duidelijk!

Charles Manson
Hemdale schreef:
Hier een al wat verouderde interview met de zanger Don. Wel grappig.

bewuste interview gelezen...

LOSER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (die zanger dan he, niet Hemdale)

Bobiej schreef:
3 fuck's, 8 geslachtsdelen e.d, 3 bitches, 6 seksuele handelingen...

De heren hadden inspiratie genoeg, da's duidelijk!

Ik vraag mij af hoe die kerels hun teksten verzinnen. Op een zondagavond in hun zetel?
En waar halen ze hun inspiratie?

lambf
PORNO
SM, Fetish, Hardcore, MILF......

Edit: link verwijderd.

Je vergeet zoöfilie.

Maar nu on-topic:
Beetje gewone Grind. Lekker voor een paar nummers, maar de verveling slaat toch al snel toe. En de Grindfans hebben het allemaal al eens eerder gehoord.

avatar van AGE-411
lol, track 8

avatar van vin13
Bilnaadverscheurend door fallusgitaren, nog wat meer grind in je hol en weer een plaat vol.
Kom maar op moederneukend Satanskind,
probeer me pakken
dan laat ik uit mijn bloedbank een mensonterende spermawind.

Warning: Geen muziek om je boterham bij te eten