Kylie Minogue - Hits+ (2000)

Australiƫ
Label: Deconstruction

1. Confide in Me (5:55)
  2. Put Yourself in My Place (4:12)
  3. Where Is the Feeling? [BIR Dolphin Mix] (4:13)
  4. Some Kind of Bliss (4:14)
  5. Did It Again (4:16)
  6. Breathe (3:40)
  7. Where the Wild Roses Grow (3:58)

met Nick Cave

8. If You Don't Love Me (2:11)
  9. Tears (4:29)
  10. Gotta Move On (3:36)
  11. Difficult by Design (3:43)
  12. Stay This Way (4:35)
  13. This Girl (3:08)
  14. Automatic Love [Acoustic Version] (4:24)
  15. Where Has the Love Gone? [Roach Motel Mix] (9:26)
  16. Take Me with You (9:11)
avatar van Rumour
Compilatie van Kylie's Deconstruction jaren met singles, b-sides, demo's en remixes van de albums Kylie Minogue en Impossible Princess, aangevuld met moordnummer Where the Wild Roses Grow met Nick Cave en een akoestische versie van Automatic Love.

Een volwassen geluid met veel house en trip hop invloeden en strijkers, niet toevallig volgend op Madonna's muzikaal vergelijkbare Erotica en Bedtime Stories. De epische afsluiter Take Me With You had op een album van Massive Attack kunnen staan.

Halverwege het album halen Where the Wild Roses Grow en de mooie Prefab Sprout cover If You Don't Love Me de vaart eruit, waarna de tweede helft mij pas bij Automatic Love weer te pakken heeft. De remix van Where Has the Love Gone? zou baat hebben gehad bij wat akkoordenwisselingen, een kleine 10 minuten zonder variatie in de baslijn is teveel van het goede.

Prima aanvulling op Kylie Minogue - The Best of (2012), waar alleen Confide in Me (in een kortere versie) ook op staat.