Akin Yai - Nomadic (2012)

Benin
Uitgebracht in eigen beheer

1. Intro Exit / Return (2:02)
  2. Blow (3:29)
  3. Ife's Radio (2:41)
  4. Regal (2:19)
  5. For Lovers (2:08)
  6. Seasons (3:25)
  7. Erotici (2:38)
  8. Hype (3:07)
  9. WWJD (Letters from the Front) (4:22)
  10. Late Night Hero (3:37)
  11. Song for Africa (3:50)
  12. Adieu (6:06)
avatar van bennerd
Hiphop uit Benin, dat is iets om te checken

avatar van Rhythm & Poetry
Dit is de Akin van CYNE. En aangezien we op MuMe de geboorteplaats als land aangeven...

avatar van bennerd
Weer wat bijgeleerd! Ik ben eens benieuwd hoe hij het er solo van af brengt. Welke beatbakkers zijn present? Ook die van CYNE?

avatar van Rhythm & Poetry
Yup, het grootste gedeelte door Speck, de overige tracks door Enoch.

Akin Yai - akinyai.bandcamp.com

avatar van Silky & Smooth
Vorige qua producties bij vlagen interessant, maar de gehele indruk is vrij saai.

avatar van Silky & Smooth
Net nog een keer geluisterd en ik zeggen dat het mij wel beter bevallen is dan eerst. Akin behoudt zijn (gebruikelijke) hoge niveau en de producties passen prima bij hem.

avatar van Elohim
Heb dit nog niet beluisterd, zou eigenlijk wel moeten.

Apart dat Speck, Enoch en Akin onder de naam "Akin Yai" wordt uitgebracht, terwijl Speck, Enoch en Cise Starr onder de naam "CYNE" wordt uitgebracht. Is dat niet een wel heel duidelijke boodschap dat Cise de 'main man' is? Als in: zonder Cise, geen CYNE.