Lizzard - Satta I (1976)

7. Fight I Down
  8. Lady of the Night
  9. Satta I
avatar van Metalhead99
Ik kan er maar niet achter komen wie op deze plaat zingt. Wel kan ik je vertellen dat het een erg fijne reggae plaat is. Misschien zelfs wel een vergeten pareltje.
De nummers zijn kort en de plaat is zeer kort, maar dit zorgt er juist voor dat de aandacht erbij blijft en dat het album zeer gemakkelijk te beluisteren is.
Het is gewoon een plaatje dat je snel tussendoor opzet.
De instrumentatie en vooral de zang van de zanger is best sterk. N-ummers als coloured Face of Milk and Honey doen het bij mij goed. Daarnaast is Satta I volgens mij een geweldig nummer voor de ganja liefhebbers onder de reggae liefhebbers. Erg tof nummer om bij te blowen denk ik. Zeker als je tegelijkertijd naar de prachtige hoes kan kijken die tot de verbeelding spreekt.