Shakin' Stevens - The Collection (2005)

Rock / Pop
Label: Sony

1. This Ole House (3:07)
  2. Cry Just a Little Bit (3:13)
  3. Lipstick, Powder and Paint (2:45)
  4. Green Door (3:12)
  5. Love Worth Waiting For (3:22)
  6. What Do You Want to Make Those Eyes at Me For (2:51)
  7. Rockin' Good Way (To Mess Around and Fall in Love) (2:56)

met Bonnie Tyler

8. Marie, Marie (2:46)
  9. Teardrops (3:56)
  10. Turning Away (3:24)
  11. You Drive Me Crazy (2:52)
  12. Letter to You (3:12)
  13. Oh Julie (2:33)
  14. Because I Love You (3:20)
  15. Hot Dog (2:37)
  16. Breaking Up My Heart (3:58)
  17. It's Raining (3:17)
  18. Shirley (2:48)
  19. Little Boogie Woogie (In the Back of My Mind) (3:30)
  20. Give Me Your Heart Tonight (3:05)
  21. Radio (3:31)
  22. I'll Be Satisfied (3:12)
  23. Feel the Need in Me (3:00)
  24. It's Late (2:03)
  25. Merry Christmas Everyone (3:39)
Hits, hits en nog eens hits. En allemaal digitaal geremastered, dat is duidelijk te horen. Er ontbreken nog wel de nodige hits, want meer dan 80 minuten kan er nu eenmaal niet op zo'n schijfje.
In Engeland goed voor de 4e plek in 2005, binnen één week goud.
Hopelijk is dit voorlopig de laatste Shaky verzamel-cd. We hebben er meer dan genoeg. Het wordt tijd om 'Now Listen' uit te brengen !

avatar van LucM
Deze retrorocker scoorde in de eerste helft van de jaren '80 de ene hit na de andere. Toen was de rock 'n roll in zijn oervorm erg populair (Stray Cats).
Wel heel wat leuke nummers waaronder "This Ole House", "Teardrops", "You Drive Me Crazy" en "Oh Julie".

avatar van musicfriek
Een verschrikking deze 'artiest'...

avatar van LeRoi
Als groot liefhebber van het genre, 'Wie ie er niet Groot mee geworden', is dit een artiest die ik vroeguh ge-wel-dig vond (eind lagere school). Uit nostalgische overweging wil ik dus maar al te graag een verzamelaar, net zoals ik een Stray Cats / Link Wray / Gene Vincent / Chuck Berry / ... to name a view..... in de kast heb staan, van deze R&R-gigant in mijn bezit willen hebben. Deze zou wel eens kunnen passen..