Ricky Gordon - Such a Night (1974)

1 stem

Belgiƫ
Label: Vogue

1. Such a Night (2:53)
  2. Set Me Free, Baby (3:22)
  3. Hey Hey Hey! (1:45)
  4. Somebody Else (2:27)
  5. C'mon Everybody (2:12)
  6. A Song for Rosy (2:06)
  7. Get Around (2:56)
  8. I Wanna Be with You (2:05)
  9. I'm Getting Sentimental (3:09)
  10. Hey Hey Baby (2:39)
  11. Teach Me (2:22)
  12. Cheerio! (2:08)
avatar van pjh1967
Ha, heb hier nog een single van (Get Around / A Song For Rosy). Volgens mij werd deze door hem persoonlijk uitgereikt in één van de plaatselijke platenzaken. Track 9 van dit album is dan wel toepasselijk.

avatar van Dibbel
Ha, ik heb hier ook nog een singeltje van. En wel Such A Night zelf (maar niet op Vogue).
Een lekker oudewets rock 'n' roll-nummertje. Haalde nummer 5 in de Top 40 in de herfst van 1974.
Album lijkt me iets om op de rommelmarkt een keer tegen het lijf te lopen.

Fedde
Such A Night was 15-21 juni 1974 de Lieveling op Radio Mi-Amigo (hele week op het hele uur). Een jaar later mocht hij het nog eens proberen als Mi-Amigo's Lieveling met: Teddybear ! Hij had zijn succes vrijwel volledig te danken aan de vlaams-spaanse zeezender.