Rings of Saturn - Dingir (2013)

geen stemmen

Label: Unique Leader

1. Objective to Harvest (4:06)
  2. Galactic Cleansing (3:28)
  3. Shards of Scorched Flesh (3:08)
  4. Feast Upon Their Bowels (3:35)
  5. Faces Imploding (5:51)
  6. Peeling Arteries (4:05)
  7. Hyperforms (3:50)
  8. Fruitless Existence (3:13)
  9. Immaculate Order (4:37)
  10. Utopia (5:25)
avatar van bennerd
De release date is verlegd naar 5 februari 2013. Was een beslissing van het label, dus de band heeft uit protest een stream van het volledige album op het internet gegooid.

avatar van Don Cappuccino
Rings Of Saturn doet dus een Death Gripsje.

avatar van bennerd
Maar Death Grips doet zoiets alleen om extra kvlt over te komen. Vandaar dat ik al moe ben van die artiest voor ik er een volledige plaat van gehoord heb. Lijken alleen maar aan imago te denken en de gehele hipsterwereld loopt ermee weg.

Zo, dat is er eindelijk uit.

avatar van Don Cappuccino
Er zijn veel geruchten dat dit album en het debuutalbum op halve snelheid zijn opgenomen. Daarna is het met computers sneller gezet. Dit album klinkt helemaal niet natuurlijk.

avatar van bennerd
Dikke roddel, niets van geloven. Rings of Saturn is de meest gehate band op het net sinds Waking the Cadaver, dus er is ergens in de wereld een troll die te veel aandacht heeft gekregen. Jammer dat de band zo gehaat wordt, want hun muziek is best goed. En live doen ze het naar het schijnt ook naar behoren, dus ik geloof geen bal van dat gerucht.

avatar van Don Cappuccino
Ik lees dan weer op het internet dat de band live zeer rommelig speelt. En volgens mij worden ze helemaal niet zo gehaat, Dingir wordt door velen gezien als een van de beste deathcoreplaten van dit jaar.

avatar van bennerd
Op veel Amerikaanse fora en dingen als Sputnikmusic en Last.fm merk ik anders op dat iedereen die van zichzelf denkt een goede muzieksmaak te hebben hard op deze band begint te trollen.

avatar van Don Cappuccino
Bij Amerikanen is dat sowieso al snel. Die noemen je al snel retard als je hun mening niet deelt, bijvoorbeeld op Last FM. In Amerika is deze band al best wel bekend, in Europa volgens mij helemaal niet.