Sesamstraat - De Beste Vriendjes Blues (1996)

Label: WSP

1. Ernie en Koekiemonster - De Beste Vriendjes Blues (2:02)
  2. Bert en Ernie - De Regenboog (4:46)
  3. Diverse Muppets - Wat Je Kunt Worden (3:22)
  4. Elmo - Elmo Kan Vliegen (2:05)
  5. Ernie - Als Bert Niet Thuis Is (2:16)
  6. Lot Lohr - In het Donker (2:21)
  7. Vergeetachtige Jan - Ik Vergeet het Nooit (3:35)
  8. Graaf Tel - Nergens een Lichtje (2:40)
  9. Bert en Ernie - Bert & Ernie Song (0:51)
  10. Pino en Ieniemienie - Twee Dikke Vriendjes (2:20)
  11. Grover en Koor - Beginnen Met een Plan (2:08)
  12. Graaf Tel - Lam-Ba-Ba (2:36)
  13. Bert en Ernie - Waarom, Waarom (7:36)
  14. Lex - Arie Mijn Kanarie (1:43)
  15. Grover en Koekiemonster - Pluizig en Blauw (2:32)
  16. Meneer Aart en Ieniemienie - Wakker Worden (1:43)
  17. Diverse Muppets - Neuzenlied (1:59)
  18. Pino - Er Is Maar Eén Pino (2:04)
Vorig jaar op vakantie bij mijn nichtjes in de VS was Sesamstraat aan de orde van de dag (uiteraard niet in het Nederlands, en oei wat mis je Paul Haenen en Wim T. Schippers dan opeens). Ook het Sesamstraat themapark mocht niet ontbreken
Maar wat is het heerlijk om die kids even stil te krijgen door muziek op te zetten van dit stelletje ongeregeld. Vooral Graaf Tel vormde telkens een hoogtepunt

aERodynamIC, jij als echte Bert en Ernie fan kan me hier vast wel mee helpen. Ooit (echt heel vroeger ) had ik een bandje van B&E waarop ze met de trein naar Oom Rudolf gingen. Eenmaal bij Oom Rudolf moesten ze geloof ik snel weer weg en bracht Oom ze weer terug met de auto. Onderweg kregen ze nog pech (de wegenwacht...). Weet jij toevallig de naam van dat bandje? Ik baal er zo van dat ik die niet meer heb

aERodynamIC schreef:
Zie hier:

Hmmja, daar staan wel een aantal dingen op die ook op het bandje wat ik bedoel staan, maar het is em toch niet helemaal. Het bandje wat ik bedoel is echt alleen maar Bert & Ernie, geen Tommie/Ieniemienie/Grover/enz...

/edit
Na een beetje zoeken heb ik de titel gevonden: "In een uur de wereld rond"
Mocht iemand me aan dit cassettebandje kunnen helpen, pm me!

avatar van Bruce Almighty
Eigenlijk is deze Muziek 1.5* waard maar voor de kleintjes die het denkelijk helemaal Geweldig vinden een halfje erbij .

* *

max en joep
maar als de muziek gemaakt is om die specifieke doelgroep te bedienen en daar glansrijk in slaagt, is het toch niet slecht?

avatar van Pooiertje
Pino is een koning, en dan nog met Ernie erbij moet dit wel een goed album zijn!

jOzh schreef:

Dat is 'In een uur de wereld rond' van Bert en Ernie. Prachtplaat!

avatar van Poles Apart
Vergeetachtige Jan steekt Townes van Zandt naar de kroon met z'n "Ik Vergeet Het Nooit"