MHz Legacy - MHz Legacy (2012)

Label: Man Bites Dog

1. Accidentally on Purpose (2:45)
  2. Hindsight (1998) (4:55)

met Playdough

3. Four Player Mode (3:44)
  4. Out of Room (3:07)
  5. Spaceship (3:48)

met Danny Brown

6. Soul Train (Of Thought) (3:47)

met Oh No

7. Addictionary (3:20)

met Ill Bill en Slaine

8. Gone! (3:46)
  9. Obituaries (3:32)
  10. Columbus Diss Patch (3:32)

met Dom

11. Mass Temple (3:54)

met Steve

12. Y'all Don't Know (4:33)
  13. Yellow & Blue (4:16)

met Blu

14. Satisfaction (3:54)

met Slug

15. Tero Smith (5:27)

met Aaron Livingston

16. Somewhere (2099) (3:20)
  17. Mechanical Me (4:03)
Buitengewoon interessant...

avatar van Angelo
"Buitengewoon" nog wel... Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit van deze groep heb gehoord, maar met deze lijst aan gastartiesten moet ik 'm sowieso gaan checken. Ik zal meteen dan maar het debuut meepakken; kijken of er sprake is van progressie na meer dan tien jaar. Ik laat me verassen.

avatar van Rhythm & Poetry
Dit is de groep MHz, Table Scraps is een vrij populair album op deze site dacht ik.

Oh, maar je weet zelf lees ik al.

avatar van He$$el_01
Solo-album van Copywright is lekker en de gastartiesten zien er interessant uit. Ben benieuwd.

avatar van MJ_DA_MAN
1. Accidentally On Purpose (Prod. By Rob Stern)
2. Hindsight (1998) Ft. Playdough (Prod. By RJD2)
3. Four Player Mode (Prod. By RJD2)
4. Out Of Room (Prod. By RJD2)
5. Spaceship Ft. Danny Brown (Prod. By Harry Fraud)
6. Soul Train (Of Thought) Ft. Oh No The Disrupt (Of Gangrene) (Prod. By !llmind)
7. Addictionary Ft. ILL BILL & Slaine (Of La Coka Nostra) (Prod. By Stu Bangas)
8. Gone! (Prod. By Surock)
9. Obituaries (Prod. By Marco Polo)
10. Columbus Diss Patch Ft. Dom (Prod. By J Rawls)
11. Mass Temple Ft. Steve From Middle Distance Runner (Prod. By Jason Rose)
12. Y'all Don't Know (Prod. By D1)
13. Yellow & Blue Ft. Blu (Prod. By Surock)
14. Satisfaction Ft. Slug (Of Atmosphere) (Prod. By RJD2)
15. Tero Smith Ft. Aaron Livingston (Of Icebird) (Prod. By RJD2)
16. Somewhere (2099) (Prod. By RJD2)
17. Mechanical Me (Prod. By Jason Rose)

avatar van Angelo
Zó populair is het debuut ook niet, het heeft slechts 20 stemmen. Niet echt veel voor een album dat al behoorlijk lang op de site staat, maar het gemiddelde daarentegen (4*) is zeker niet verkeerd zeg.

avatar van Rhythm & Poetry
Jawel, dat is voor MuMe-begrippen best populair voor zo'n plaat.

avatar van discipline
Hier heb ik toch wel erg zin in! Leuke gastartiesten ook! Ben benieuwd als ze het nog kunnen.

Rene1979
Deze crew is onder Hip Hoppers natuurlijk erg favoriet.. Camu Tao (RIP) en Copywrite zijn de grote namen van de groep. Ga hier eens naar luisteren.

avatar van Elohim
RJD2 is toch ook wel een grote naam zou ik zeggen. Table Scraps is een klassieker voor mij, alleen word ik niet erg warm van een productie van Stu Bangas.... Ach, het is er maar één, en Marco Polo doet er ook nog één, en de rest komt bijna allemaal van RJ...

Is deze al officieel uit?
Wil deze wel aanschaffen met Table Scraps (was niet al te lang geleden ook met een reissue gekomen, dacht ik, alhoewel... Al wel uitverkocht bij ughh...)

Spaceship is KEIHARD!
Slug en RJD2 mogen ook wel een EP of album samendoen... brengt het beste in hem naar boven!

avatar van Flipm0de
Staat vandaag al uren op repeat, en het klinkt geweldig.

avatar van He$$el_01
Knalt lekker dit. Vrijwel alle verses zijn gewoon van een degelijk tot goed niveau. En daar gaat het toch vooral om bij dit soort albums imo.

Ik ben trouwens meestal niet zo'n hele grote fan van gezongen refreintjes, maar het refrein van Mass Temple vind ik erg mooi.

avatar van Silky & Smooth
Lekkere plaat. De rappers van MHz zijn zelf al sterk en gastartiesten als Blu en Slag trekken dit niveau alleen verder maar omhoog. Spaceship vind ik een erg leuke 'vreemde eend in de bijt' met een productie van Harry Fraud en raps van Danny Brown.

RJD2 vind ik een even grote naam als de anderen van MHz en dat bewijst hij op dit album ook weer. Samen met anderen zorgt hij ervoor dat MHz Legacy productioneel ook uitstekend in elkaar zit!

avatar van Flipm0de
Te veel mensen slapen op dit album, een van de betere uit 2012.

Ondertussen ook wat video's toegevoegd, visuals bij een track is altijd fijn.