Pearl Jam - Live: 26-06-2012 Amsterdam, NL (2012)

Label: Ten Club

1. Interstellar Overdrive (1:07)
  2. Corduroy (4:46)
  3. Why Go (3:31)
  4. Given to Fly (3:27)
  5. Brain of J (3:05)
  6. Amongst the Waves (5:51)
  7. Elderly Woman Behind the Counter in a Small Town (3:43)
  8. In Hiding (5:02)
  9. Even Flow (6:12)
  10. World Wide Suicide (3:43)
  11. Rats (4:45)
  12. Lukin (0:48)
  13. Not for You (8:36)
  14. Better Things (3:14)
  15. Nothingman (4:44)
  16. The Fixer (3:12)
  17. Do the Evolution (4:02)
  18. Encore 1 Break (2:07)
  19. Last Kiss (3:46)
  20. Just Breathe (3:59)
  21. Comatose (3:00)
  22. Unthought Known (3:56)
  23. Porch (7:27)
  24. Encore 2 Break (1:44)
  25. Smile (3:50)
  26. Green Disease (3:20)
  27. Love, Reign O'er Me (5:29)
  28. Black (8:18)
  29. Rockin' in the Free World (8:40)
  30. Indifference (6:22)
Het is en blijft een bootleg, officieel uitgebracht of niet, maar de kwaliteit kan er prima mee door en het is een leuke herbeleving van een goed concert in Ziggodome.
De setlist van avond nummer 2 was net even meer mijn ding maar dat mag de pret niet drukken en deze cd is leuk om te horen omdat je er weer even mee terug de tijd in gaat naar 26 juni eerder dit jaar.

avatar van thebestfreaks
Ik ben de tweede avond geweest, maar dit is toch ook een erg mooie setlist hoor ! Ik wist niet dat je deze kon kopen. Eens op zoek naar de tweede avond.

avatar van freakey
Neem aan dat ie alleen als download verkrijgbaar is?

Nee hoor. Ik heb de cd in huis

avatar van freakey
En waar is die te koop dan?

Al gevonden

Pearl Jam is een geweldige live band. De band speelt altijd minimaal goed tot als het meezit steengoed. Ze hebben natuurlijk inmiddels zoveel fraaie klassieke songs, dat er altijd wel een mooie setlist in zit. Het leuke van de band is dat je nooit precies weet wat je krijgt, want elk concert weer stellen ze voor die avond een unieke setlist op. Dat in een tijd dat veel artiesten een hele tijd lang met een vast programma rondtouren.

Bij Pearl Jam krijg je zoiets niet en daarom kocht ik kaarten voor zowel de eerste als de tweede avond in de Ziggo Dome. Uiteindelijk was ik daar erg blij mee, want beide avonden speelde de band steengoed en was Eddie Vedder als zanger en frontman in topvorm. En, wat je mocht hopen, er zat nauwelijks overlap tussen de 2 shows. Dus 2 avonden met een geheel eigen setlist. Dat verklaart dat ik de tweede avond nog net wat beter vond, dan deze eerste. Dit was een steengoed concert, het tweede was voor mij legendarisch. Dat tegelijkertijd dit de eerste rockshows waren in de prachtige Ziggo Dome, was ook nog leuk. Een geweldige akoestiek en een super publiek voor een wereldband.

avatar van Funky Bookie
Ik ben het grotendeels eens met wat west allemaal zegt. Qua setlist lijkt deze op de eerste blik wat minder, maar er zit toch ook een aantal mooie verrassingen in.
Rats wordt heeeeeel weinig gedaan en afsluiten met Indifference is ook bijzonder. Verder is de versie van Black één van de beteren.
Ik vond Eddie gedurende de show steeds minder worden qua stem. Dat is ook goed te horen tijdens de gesproken delen.
Uitstekende opening van de Ziggo Dome als rocktempel.