Typical Cats - 3 (2012)

16. Bowl of Tea
  17. Reflections from the Porch
  18. The Gordeon Knock
  19. TC Back for More
  20. Full Clip (For the Last Day)
avatar van Rhythm & Poetry
Even een berichtje achterlaten zodat ik deze plaat niet uit het oog verlies. Typical Cats en Galapagos4 zijn interessant, dus ik heb wel hoge verwachtingen betreffende deze plaat.

Hoi Raffael.

avatar van timWTF
Voorbesteld. Nu alleen nog wachten. Moet geweldig zijn.

avatar van timWTF
Zoals ik al zei, ik had 'm besteld. Daarbij krijg ik gratis een poster en de instrumentals. De CD en poster moeten nog komen, maar ik heb de downloadlink van de instrumentals al gemaild gekregen...
En WOW. Ik ben al jaren een groot Typical Cats fan en dit voldoet meer dan aan mijn verwachtingen. Het eerste album (Typical Cats) vond ik persoonlijk namelijk beter dan het tweede album (Civil Service). Vooral omdat het eerste album heel jazzy was. Het tweede klonk wat meer oldskool en dat vind ik niet altijd even relaxed.

Maar het mooie van dit verhaal is: wat ik uit de instrumentals opmaak is dit een perfecte combinatie. Voor elk wat wils. Nu alleen nog wachten op m'n "echte" versie .

avatar van René.
Ben heel benieuwd.

avatar van Rhythm & Poetry
Degelijke maar saaie plaat. Weinig opwindende gebeurtenissen.

avatar van timWTF
Ik moet zeggen dat ik het deels wel met R&P eens ben, deels niet. Ik begrijp heel goed wat je bedoelt: weinig extreems of vernieuwends.

Het album is wel leuk en afwisselend. Het duurt wel een beetje lang en daarom wordt het snel achtergrondmuziek. Niets mis mee, maar wel een beetje jammer.

3,5*. Onvoldoende is het niet, maar een gigantische uitblinker ook niet. Viel niet per se tegen, maar ook niet ver boven verwachting.

avatar van Delars
Winderig