Carnaval (1977)

Alternatieve titel: 14 Carnavalskrakers

geen stemmen

Label: CBS

1. Tjod Idi & De Stipkes - Drie Matrozen en 'N Generaal (3:02)
  2. Sjoekerboks - Samba D'amore (2:57)
  3. De Stipkes - Unne Spijker in Munne Kop (3:05)
  4. Wim Kersten - Op Woensdagmorgen (Krijg Je Rooie Rozen) (3:48)
  5. Sjoekerboks - Ja, Dat Is Karnaval! (2:44)
  6. De Deurzakkers - Zak Es Lekker Door (3:23)
  7. Tjod Idi & De Stipkes - Doe de Kikkerproef (3:26)
  8. De Deurzakkers - Later Komt de Kater (3:10)
  9. De Deurzakkers - 1-2-3-en Zakken (2:58)
  10. Gerard Cox - Leip Doen op het Leipenbal (3:08)
  11. De Deurzakkers - Donker Bruin Café (3:04)
  12. Ria Valk - Vrouwen (3:24)
  13. De Deurzakkers - Want Jij Hebt Kuiltjes in Je Wangen (3:33)
  14. De Bossche Bollen - Munne Kop D'r Af (3:23)
avatar van B.Robertson
Als ik nou echt vermogend was liet ik deze digitaliseren bij Fonos. De Deurzakkers staan er maar liefst 5x op, en nou eens een keertje niet met "Het Feest Kan Beginnen" en "Doe 'n Stapje Naar Voren". Die nummers zouden later pas komen.
Gerard Cox' "Leip Doen op het Leipenbal" is een cover van Dr. Hook and the Medecine Show' ("Freakin' at the Freakers Ball'.)

avatar van Dibbel
Dat is er nou net eentje die ik niet heb.
Jammer.
Want er staan zeker een paar carnavalsklassiekers op en wel die van De Stipkes, die van Wim Kersten en wat mij betreft twee van de Deurzakkers (Want Jij Hebt Kuiltjes in je Wangen en Zak Es Lekker Door).
De rest heb ik niet zo heel 'helder' voor de geest (meer), dus kan helaas niet stemmen.
Ondertussen zoeken we door op rommelmarkten.

avatar van B.Robertson
Ik heb nu een leuk album gekocht op marktplaats:
Limburgs Bèste - 2 x 11 jaor Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer
Geheel in de Limburgse taal(dialect), inclusief tekstboekje. Die heb ik dan maar wel.