C2C - Tetra (2012)

6. Who Are You (4:50)

met Olivier Daysoul

7. Happy (3:54)

met Derek Martin

8. Give Up the Ghost (5:24)

met Jay-Jay Johanson

13. Le Banquet (4:56)

met Tiggerstyle, Netik, Rafik, Vajra en Kentaro

14. F.U.Y.A. (5:05)
avatar van 128bpm
Lekkere eerste plaat van deze 4 franse DJ's!

avatar van Eilord
Heerlijke gevarieerde plaat! Of het nu hip-hop, blues, jazz of wat anders is. Het wordt allemaal aan elkaar gedraaid door dit kwartet.

avatar van Norrage
Fantastisch album, deze moeten ook echt eens over de grens van Frankrijk bekend worden! Alles zit in dit album, zo veelzijdig maar toch één geheel aan geluid. Hele herkenbare sound van ze, dit is er eentje welke wanneer ze goed geplugd zou worden heel groot zou kunnen worden!

avatar van Zwammer
Mijn huisgenoten zijn ook erg lyrisch over dit album.. maar pff hé.. dit is toch zo plat als een dubbeltje? Weinig spannend en overgeproduceerd.

avatar van jassn
Ik beklaag me nu nog meer dat ik niet naar C2C ben gegaan op dour

avatar van 7744leon
Op dit album had ik lang gewacht en hij valt zeker niet tegen!
Veel gast-zangers en gast-rappers die goed door de blender worden gegooid met funk, hip-hop, jazz en soul. Hoogtepunt is natuurlijk 'Down the Road' maar de andere nummers halen gemakkelijk datzelfde niveau. De veel-te-vroege zomerplaat van 2013!

avatar van IntoMusic
Hoge beoordelingen en na hun erg aanstekelijke e.p., lijkt dit dan op het echte werk... Volgende week maar eens beluisteren.

avatar van perlon
Hoor nu het nummer ' Happy' en dat doet me denken aan Doop-Doop wat hier ooit een hitje geweest is.
Dit album heeft na 8 stemmen een 4,3, dit lijkt me wat erg veel van het goede. Over een paar maanden is iedereen dit weer vergeten.

avatar van Niek
Begint werkelijk fantastisch. Kakt later helaas in met een aantal tracks dat veel te simpel happyclappy klinkt.

avatar van IntoMusic
Erg lekker album en een extra vermelding waard voor de slottrack (F.U.Y.A.): wat een geweldige manier om je album te eindigen. Nog een paar keer luisteren, maar ik merk nu nog niks van inkak-momentjes .

avatar van Poeha
Erg fijn album van deze dj's. En een flinke verscheidenheid aan genres hier, rap/hip-hop, soul, easy listening, gospel, electronic. Me like
Down the Road en Genius zijn voorlopig met Happy, Delta, en Arcades de toppers.

avatar van Fathead
Dit is een plaat die totaal ongeschikt om 's avonds te luisteren, zoals ik gisterenavond. Vanochtend op het fietsje opnieuw beluisterd en ditmaal vallen de kwartjes al wat meer. Het leunt wel sterk op een aantal sterke songs, maar die mogen er dan ook zeker zijn!

Hoogtepunt is Happy. Om Rob Geus te citeren: daar worden wij wel vrolijk van! Maar dat geldt voor wel meer nummers. Deze plaat tovert gewoon een hele dikke glimlach op mijn gezicht. Niks meer en niks minder.

avatar van Dakduivel
Waarom niet meer nummers als Down The Road, Delta en The Beat? Jammer, zat veel meer in.

Inderdaad, die andere 11 tracks staan bij mij ook op cd

avatar van Dakduivel
Ha.

avatar van iJorno
Heerlijk album, deze muziek maakt me vrolijk.

avatar van Thestrals
Heerlijke muziek. Ik heb ze opgezocht nadat ik ze op de line-up van Werchter zag verschijnen, wat een aanwinst.
Vanaf het eerste moment raakte ik verliefd hier op, DJ muziek hoe ik er van houd. Mixen met verschillende stijlen.
Na ze live gezien te hebben ben ik er alleen maar meer van gaan houden, ze weten een hele zaal mee te krijgen, waardoor je in een gigantisch, máar gezellig feest krijgt.

Uitschieters van de plaat zijn toch wel, Happy, Down the Road en Le Banquet.
Al moet ik er wel bij vermelden dat ik bijna alle nummers uitschieters kan noemen.

Wat een vet album, maar nog niet half zo vet als de live optredens. Advies: ga zodra je de kans krijgt!!

avatar van -SprayIt-
De clip van FUYA is vrij geniaal ook.