Latin Lounge (2005)

1. Alacran - Reflejo de Luna
  2. Roberto Poveda - Sueno Mama
  3. Bebe - Siempre Me Quedara
  4. Sidestepper - Dame Tu Querer
  5. Si Se - Mariposa (En Havana)
  6. Luiz de Aquino - Caminhos de Cuba
  7. Amparanoia - Don't Leave Me Now
  8. Wagner Pa - Folia
  9. Charanga Cakewalk - Carmela
  10. Federico Aubele - Esta Noche
  11. Deepak Chopra - In Love with You
  12. Andres Linetzky - Sentimientos
avatar van heartofsoul
Zeer aangenaam album, in een genre waar ik niet al te bekend mee ben. Putumayo bracht wel vaker, zo is mijn ervaring, heel aardige albums uit, en dus heb ik dit album ook maar meegepikt toen ik laatst een kringloper bezocht (en een hele stapel albums afrekende). De namen van de meeste artiesten zeggen mij niets, maar alle nummers zijn aangenaam ontspannen, en met een bedaagd tempo, met enig gebruik van elektronica. Het is allemaal niet echt spannend, maar mij doet dit album goed - "just what the doctor ordered", als je even moet ontspannen.