a balladeer - I Can't Keep Track of Each Fallen Robin (2012)

Uitgebracht in eigen beheer

1. My "I'm Sorry Song" to You (2:26)
  2. Questionnaire (2:53)
  3. Sleepover (4:03)
  4. Robin (0:59)
  5. Our Song (3:02)
  6. Karaoke Night (4:41)
  7. Good Year for the Papers (3:18)
  8. 5 Minutes Beside a Hospital Bed (3:28)
  9. Tarot, Tequila (6:51)
  10. For Isabelle (2:25)
  11. Grandpa's Sprinkler (3:50)
  12. Little Lullaby (For Britt & Jill) (1:11)
avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
"Tarot, Tequila" is hier gratis te downloaden in het kader van de borstkankermaand.

Conversation 16
Liedjes om stil van te worden. Marinus de Goederen heeft dat talent. Zodra je de nieuwe Balladeer opzet wordt je zijn wereld ingezogen.
Zijn eerlijke en directe poëzie bezorgdt mij iedere keer weer kippenvel. Ook de muziek is weer van de hoogste plank en de plaat is erg goed opgenomen (Ook op vinyl verkrijgbaar).

Mooi liedjes van Marinus de Goederen. We hebben ze wel in Nederland hoor! Een beetje vergelijkbaar met het werk van Solo (Michiel Flammam).
Het lukt hem om een mooie sferen te schetsen en dat op vrij eenvoudige wijze.

Heerljke cd van A Balladeer. Mooie composities met een daarbij perfect passende stem van Marinus de Goederen. Inderdaad een mooi bewijs dat eenvoud ook heel mooi kan zijn

vanson
Goed album, Cohen-quotes doen het altijd goed bij mij, ook een goed concert in 013 afgelopen november, jammer van de albumhoes.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Geen fan van marcellekes?

avatar van the crook
Prachtig album van A Balladeer alias Marinus de Goederen, zijn persoonlijkste afgaand op de teksten. Van de voorgaande Balladeer album vond ik de rustige ingetogen nummers (Robin II, Winterschlafer, Posterchild) altijd de mooiste, dus dit album is bij mij een schot in de roos!

Eigenlijk zijn alle nummers zijn erg mooi, maar als ik dan toch een favoriet zou moeten kiezen, zou dat Tarot, Tequila zijn, in dit nummer klopt gewoon echt alles.