Kosheen - Independence (2012)

Pop / Dance

6. Dependency (6:52)
  7. Manic (3:11)
  8. Zone 8 (3:14)
  9. Mannequin (6:28)
  10. Something New [Visionz Mix] (4:04)
  11. Out There (4:19)
  12. Enter (5:37)
  13. You Don't Own Me [Dungeon Mix] (4:46)
  14. Spies (3:39)
avatar van pureshores
ze gaan vrolijk door, heb al een paar lovende recensies gezien, de dansvloer is hier meer in zicht.
Tot nu toe vallen Get a new one en Mannequin op, de tweede is een knipoog naar hun vroegere drum n bass pop

avatar van gigage
Het unieke stemgeluid van mevrouw geeft nog wel een pluspuntje aan dit verder voortkabbelend plaatje.

avatar van E-Clect-Eddy
gigage schreef:

Sian Evans heeft een paar jaar terug officieel afscheid genomen van deze band

Maar er komt nieuw werk uit liet Markee Substance onlangs weten. Het eerste nummer Noble is zonder (nieuwe) zangeres, de zus van Markee wilde de plek innemen van Sian, en zij is volgens mij ook al op dit album te horen.

avatar van gigage
Nou wat ik onlangs via YouTube van sians akoestische solo concerten hoorde hoef je er niet rouwig om te zijn.

avatar van malheur
Het is toch aardig, de muziek is best leuk gedaan. Wat wel mist is het enorm urgente song-gehalte waar Resist zo van overliep.