menu

Gowan - Lost Brotherhood (1990)

mijn stem
4,00 (7)
7 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock
Label: Anthem

  1. All the Lovers in the World (4:16)
  2. Lost Brotherhood (4:13)
  3. Call It a Mission (5:14)
  4. The Dragon (5:31)
  5. Love Makes You Believe (3:37)
  6. Fire It Up (3:56)
  7. Out of a Deeper Hunger (3:44)
  8. Tender Young Hero (4:29)
  9. Message from Heaven (4:47)
  10. Holding This Rage (5:21)
totale tijdsduur: 45:08
zoeken in:
avatar van vielip
4,0
Wat een geweldig album is dit zeg! Volgens mij zingt deze meneer alweer heel wat jaartjes bij Styx. Daar zag ik 'm in ieder geval een keer mee optreden en maakte hij veel indruk op me. Na enig speurwerk kwam ik bij dit album terecht. Fantastische AOR/melodicrock van de bovenste plank. Hij heeft een apart stemgeluid. Het lijkt af en toe wat op Nils Lofgren. Alex Lifeson speelt gitaar op dit album en dat hoor je er gelijk aan af. Echt die sound die Lifeson had ten tijde van Presto en Roll the bones. Prachtig dus! Net als dit hele album eigenlijk.

avatar van notsub
3,5
De combinatie van het herkenbare gitaargeluid van Alex Lifeson en het stemgeluid van Gowan werkt prima. De rock songs zijn goed uitgewerkt en bieden veel variatie. Uptempo materiaal als Call it a Mission en Fire it Up worden afgewisseld met meer door bombast gedragen songs als The Dragon en Message from Heaven. Het klinkt bijna allemaal even overtuigend. Sommige songs zijn nl. wat te zoet, toch is het een prima CD.

Van de 6 soloplaten die hij gemaakt heeft is dit de beste. Out of a deeper hunger blijft mijn persoonlijke favoriet, maar er staan eigenlijk geen slechte nummers op.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:17 uur

geplaatst: vandaag om 10:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.