Los Natas - Delmar (1998)

Argentiniƫ

9. Negro (5:38)
  10. Alberto Migre (6:11)
avatar van sdr
sdr
Prachtig psychedelisch album van deze Argentijnse band. Zang doet soms wat aan Garcia van Kyuss denken.

avatar van trebremmit
Stonerrock uit argentinie, tweede album van deze band, lekker fuzzy beetje Kyuss stijl. Jammer dat het productioneel wat mat klinkt.

Delmar, ah fantastisch album. Ciudad de Brahman blijft voor mijn part hun meesterwerk, maar dit is ook nog steeds een pareltje. Hier kan je perfect horen vanwaar ze komen (Kyuss!). Wat de matige productie betreft moet je Delmar zeker in de toenmalige context bekijken. Opgenomen in een busje waar opname apparatuur aanwezig was in 1996, werd dit album eerst lokaal in Argentinië uitgebracht. In 1998 volgde de reissue wereldwijd door Man's Ruin records zonder extra mastering of dergelijke. In 2009 werd Delmar dan eindelijk op LP uitgebracht door Elektrohasch records, maar aan de kwaliteit van de opnames werd ook niet direct gesleuteld.

avatar van trebremmit
Nu komt er dan eindelijk een geremasterde versie uit op lp en cd via het label Argonauta.