menu

The Hollies - Write On (1976)

mijn stem
3,21 (12)
12 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Pop / Rock
Label: Polydor

  1. Star
  2. Write On
  3. Sweet Country Calling
  4. Love Is the Thing
  5. I Won't Move Over
  6. Narida
  7. Stranger
  8. Crocodile Woman
  9. My Island
  10. There's Always Goodbye
  11. Boulder to Birmingham *
  12. Samuel *
  13. Star [Live] *
  14. My Island [Live] *
  15. Born to Run *
toon 5 bonustracks
zoeken in:
Pieter Paal
'Sweet country calling' is een aanstekelijk nummer.

4,0
Prima album. Vooral Write on en Love is the Thing zijn zeer verdienstelijke nummers. Op de geremasterde versie staat nog een mooie cover van Bruce Sprinsteen's Born tot Run. 4,0

avatar van nlkink
Dit album heb ik in de tachtiger jaren van een vriendinnetje gekregen die wist dat ik graag muziek van groepen uit de zestiger jaren hoorde. Helaas geldt bij The Hollies dat het dan ook vooral geldt voor hun muziek uit die periode.
Kort gezegd viel het album me behoorlijk tegen. Het klinkt in mijn oren allemaal erg vlak. Ik herkende de oude Hollies er niet in. Dat hoeft geen bezwaar te zijn. Je kunt natuurlijk de ontwikkeling van een groep volgen en de stilistische wijzigingen op waarde schatten en waarderen. Hier bleef de klik duidelijk uit. Toen mijn zus verhuisde heb ik haar een stapel LP's meegegeven, waaronder Write On.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:13 uur

geplaatst: vandaag om 14:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.