Tower of Power - Oakland Zone (2003)

Funk
Label: O.R.

1. Eastside... (0:55)
  2. Give Me Your Love (5:26)
  3. Get What You Want (5:07)
  4. Could've Done It Better (5:20)
  5. This Type of Funk (5:23)
  6. Pocketful of Soul (3:32)
  7. Remember Love (4:56)
  8. Oakland Zone (4:51)
  9. Life Is What You Make It (4:54)
  10. Happy 'Bout That (4:56)
  11. Stranger in My Own House (5:23)
  12. Back in the Day (4:36)
  13. Page One (5:45)
  14. ...Eastside (1:32)
Met dit album bewijzen dan mannen van Tower of Power dat ze nog steeds geweldige funk en soul kunnen maken!
Ben al lang fan, vond niet alle laatste albums even goed, maar Oakland Zone is een super plaat.
De nummers worden ook steeds beter, gedurende het album. Luister maar eens naar "Life Is What You Make It" of "Stranger in My Own House". Geweldige songs. Kan niet wachten op nieuw album, wat zeer binnenkort verschijnt! Check it out.

avatar van Reijersen
'Pucketful of SOul' is misschien wel mijn favoriete Tower of Power tracks. Wat een energieke song is dat zeg! Inderdaad nog steeds een topalbum van deze topband.