R. Kelly - TP.3 Reloaded (2005)

R&B
Label: Jive

1. Playa's Only (3:52)

met The Game

2. Happy Summertime (3:38)

met Snoop Dogg

3. In the Kitchen (3:37)
  4. Slow Wind (3:21)
  5. Shirt On (4:30)
  6. Remote Control (5:19)
  7. Kickin' It with Your Girlfriend (3:34)
  8. Reggae Bump, Bump (5:22)

met Elephant Man

9. Touchin' (5:01)

met Nivea

10. Girls Go Crazy (4:30)

met Baby

11. Hit It Til the Morning (4:19)

met Do or Die en Twista

12. Sex Weed (4:25)
  13. (Sex) Love Is What We Makin' (3:37)
  14. Burn It Up (3:52)

met Wisin & Yandel

15. Trapped in the Closet Chapter 1 (3:25)
  16. Trapped in the Closet Chapter 2 (3:16)
  17. Trapped in the Closet Chapter 3 (3:15)
  18. Trapped in the Closet Chapter 4 (3:15)
  19. Trapped in the Closet Chapter 5 (3:20)
leuk albumpje, vooral die trapped in the closed parts' 1 t/m 5 zijn wel leuk

avatar van Reijersen
en er komen nog 5 delen bij. Waarvan Chapter 6 voor het eerst gedaan werd door R. op de VMA's.

avatar van Reijersen
Was laaiend enthousiast over dit album. Vooral het nr Slow Wind is een topper.

Gaf het album 5 sterren. Maar mn enthousiasme is toch ietwat getemperd. Naar benee tot 4,5 ster.

avatar van Reijersen
Weet niet zo goed wat ik met dit album aanmoet. De ene keer vind ik het echt super en wil ik het 4,5 a 5 sterren geven, maar de volgende keer vind ik het weer helemaal niet zo bijzonder en zit het meer tussen de 3 a 4 sterren. Sta nu op 4, gister beluisterd en zou m nu weer ophogen naar 4,5 maar volgende week weer naar 3,5. Het is best lastig.

Relax
Is dit nou een Seks album ? het zijn wel beats waar je je ding op kan doen of niet soms ?
Maar wel mooi enzo, Playa's Only zwaar iritant.
Paar mooie nummers maar niet echt mijn ding..
Het nummer Reggea, Bump, Bump bijv. iritant en slecht...
En Burn it Up al helemaal, en zo dom om die op TV te zetten, logisch dat die geflopt is.
3.5

avatar van musicfriek
Burn It Up vind ik juist erg lekker... Draait regelmatig op mijn werk, de meeste collega's krijg ik daarmee wel aan het dansen. Onweerstaanbare beat, kun je niet stil bij blijven zitten! Maar voor de rest boeit R. Kelly me erg weinig en met name die ballads van hem. Iew!

Relax schreef:
Maar wel mooi enzo, Playa's Only zwaar iritant.
Paar mooie nummers maar niet echt mijn ding..
Het nummer Reggea, Bump, Bump bijv. iritant en slecht...
3.5

Je kan er op doen wat jezelf wilt. Als jij het een seks album vind, wie houd je tegen? De teksten gaan er wel vooral over. Maar ja, dat zijn we gewend bij R. Kelly.

Geflopt?? Nummer 1 in Amerika, in Nederland bereikte dit album de 22e plaats in de album top 100. Lijkt mij geen flop.

musicfriek schreef:
met name die ballads van hem. Iew!

Tja, je moet er van houden. Ik vind hem bijvoorbeeld één van de beste R&B zangers, vooral in zn ballads (niet persé op dit album). Zijn teksten zijn alleen niet ju van het.

Relax
Burn it Up, ik bedoel dat nummer dus, niet het album.

Relax schreef:
Burn it Up, ik bedoel dat nummer dus, niet het album.

Lijkt mij duidelijk.

avatar van MJ_DA_MAN
Wat een walgelijke vieze man is dat zeg, alle clips van hem zijn even walgelijk, ongelofelijk dat mensen zijn muziek nog steeds kopen want het is al jaren dezelfde rotzooi.

MJ_DA_MAN schreef:

Ja geweldige stem heeft hij toch

eazyfan
MJ_DA_MAN schreef:

groot gelijk daarom tog eens luisteren.omdat ie zo slegt is.

Playa's only ... ik vind het bes wel aardige muziek, kwa stem en beats.. De inhoud is natuurlijk wel ver te zoeke

C Changes schreef:

15. Trapped in the Closet Chapter 1 3:25
16. Trapped in the Closet Chapter 2 3:16
17. Trapped in the Closet Chapter 3 3:15
18. Trapped in the Closet Chapter 4 3:15
19. Trapped in the Closet Chapter 5 3:20

Origineel, maar waargebeurd? en inhoudelijk? of had hij een droom. Verder vind ik happy summertime wel een zomernummer, maar als je het inhoudelijk wilt, koop niet dit... Playa's only toch erg irritant nu.. Volgens mij echt sexverslaafd...

C Changes schreef:

15. Trapped in the Closet Chapter 1 3:25
16. Trapped in the Closet Chapter 2 3:16
17. Trapped in the Closet Chapter 3 3:15
18. Trapped in the Closet Chapter 4 3:15
19. Trapped in the Closet Chapter 5 3:20

Gaat nu al tot deel 12

avatar van MJ_DA_MAN
Playa's Only noem ik nog altijd Pedo's Only...

avatar van WeSSeL..
MJ_DA_MAN schreef:
Playa's Only noem ik nog altijd Pedo's Only...

Ben ik echt blij mee dat soort berichten zijn echt een meerwaarde voor de site en voor dit album bedankt

avatar van Ilyasse15

echt he!..
En dan die stem van m..waardeloos

Ilyasse15 schreef:

echt he!..
En dan die stem van m..waardeloos

Als er iets niet waardeloos is te noemen dan is het zijn stem wel.

avatar van Jochempie
Ik heb die film van hem dus ik ga bij dit album er een commentaar stukje bij schrijven omdat die film hier half op staat.

De film is 1 van mijn absolute favoriete films. Hij is zo belachelijk en zo grappig dat een vriend van me letterlijk moest janken van het lachen. De ritmes, de rijmpjes en het hele concept zijn ook zo superslecht dat je haast denkt van: Hoe kan iemand zo'n grappig verzinnen?

Het is de grappigste film ooit gemaakt, fuck the Holy Grail! Trapped in a Closet!

Akonner
Jammer dat het nummer I wanna pie on You (ft. Dave Chapelle) er niet op staat

Akonner
En is hij nou eindelijk betrapt in de kast? Viel namelijk bij het eerste deel al in slaap.

t-h-y-$
er zijn tog 22 chapter van trappen in the closet??

avatar van jelmer19
yep

t-h-y-$
op welke cd staan die andere 17 dan??

avatar van Reijersen
De Trapped in the Closet songs zijn wat overbodig geworden omdat ze alle 22 op DVD zijn nu.
Verder niet al te sterk album van R. Kelly. Staan een paar aardige nummers op (nrs. 2, 4 en 14). Maar voor tekstueel erg saai en eentonig. Te pronkerige songs vooral. Jammer, want deze man kan veel beter.

t-h-y-$
Playas only vind ik ook wel goed, maar moet je goed luisteren naar dat stuk wat game rapt, dat is bijna hetzelfde als in How We Do

avatar van djwutru072
Qua zang gewoon de beste.