Therapy? - So Much for the Ten Year Plan (2000)

Alternatieve titel: A Retrospective 1990-2000

Label: Ark 21

1. Screamager (2:41)
  2. Bad Karma Follows You Around (4:07)
  3. Die Laughing (2:48)
  4. Meat Abstract (3:46)
  5. Straight Life (4:48)
  6. Teethgrinder (3:26)
  7. Fat Camp (4:30)
  8. Stories (2:52)
  9. Nausea (3:56)
  10. Six Mile Water (6:20)
  11. Church of Noise (3:06)
  12. He's Not That Kind of Girl (3:25)
  13. Diane (4:00)
  14. Nowhere (2:26)
  15. Potato Junkie (3:08)
  16. Ten Year Plan (5:14)
  17. Evil Elvis * (2:21)
  18. Bloody Blue [Original Demo] * (1:11)
  19. Summer of Hate * (2:28)
  20. Isolation [Consolidated Mix] * (4:38)
  21. Where Eagles Dare * (2:27)
  22. Lunacy Booth [String Version] * (4:58)
prima verzamelaar van therapy?
vooral screamager en die laughing schieten me te binnen.
en natuurlijk ook 6 mile water.
***1/2

avatar van dvdschaaf
Mocht je nog geen werk van Therapy? in je bezit hebben dan is dit een hele goeie investering, dacht ik zo.

0,5
Dit verzamelalbum is luisteraarsbedrog. Zetten ze drie nummers erbij, die nergens anders te vinden zijn! Wat een afknapper.

avatar van LucM
Goede verzamelaar van Therapy?, de Noord-Ierse punkpopband met cynische teksten die halverwege de jaren '90 bij een breder publiek aansloeg.
"Die Laughing", "Stories" en "Church of Noise" vind ik hun beste songs, ook met ballades konden zij goed overweg getuige "Six Mile Water" en "Diane".

avatar van Erwin.c
M.Nieuweboer schreef:

Met deze stem zeg je ook dat de rest van de cd troep is......