Canibus - Mind Control (2005)

Label: Gladiator

6. Mind Control (4:13)
  7. Last Laugh (5:17)
  8. Not 4 Play (4:12)

met Kurupt

9. Stupid Producers (3:44)
  10. Talk the Talk (3:36)
  11. Nobody (3:21)
Deze moet ik maar eens gaan beluisteren,
even zien hoe het oorlog gebeuren in irak zijn hersens hebben beinvloed.

Music
Waarom ging die het leger in..
hij heeft zeker geen geld ahahaha...

Rip the jacker is natuurlijk beter maar deze viel best wel mee.

eazyfan
ik heb dit album net geluistert en damn wat is het triestig.
geen een track is egt goed en van zijn oud niveau.

eazyfan
zijn spits mogen er wel best zijn maar slegte producers,die brengen dit helemaal naar beneden,als je naar Def Con Zero luistert die een paar maanden ervoor uitkwam dan merk je zeker dat die veel beter is.hij wou denk ik met deze Hiphop For Sale goed maken en zelf dat lukt hier niet al te best.ik hoop egt dat Rip The Jacker2 ook zo een klassieker word als de eerdere Rip The Jacker.

A3_operation_P schreef:
Deze moet ik maar eens gaan beluisteren,
even zien hoe het oorlog gebeuren in irak zijn hersens hebben beinvloed.
luister maar Hiphop For Sale dan weet je het wel,deze viel nog best mee maar is ook niet zo goed.

Relax
Nee het album is niet slecht of perfect, het is middelmatig.
Dit album is meer gericht op metaforen dan op diepe verhalen.
Dus als je zijn lyrics snapt dan ligt het wel goed in het gehoor.
Soms zijn zijn teksten gericht met wat hij heeft gedaan in Irak, redelijk interessant toch ?

Toch vind ik het een redelijk vette album hoor. Ik geef toe dat "Def Con Zero" idd keihard was. En als je dat album nog niet hebt beluisterd, kan ik het je aanraden. Op dit album zijn er toch zeker wel tracks die eruit springen en sommige tracks steken best origineel in elkaar. Zoals die ene dat ie met die stripper om en om spitt en "Mind Control" is toch zeker wel lekker te mixen in de club. Vaak kreeg ik achteraf toch wel vragen om wie het ging. 1 ding is zeker. Zijn rhymes zijn buitenaards, z'n beats kunnen idd beter in de meeste gevallen. Gewoon ff met "Dre" up-hooken.

avatar van MJ_DA_MAN
Geen bijzonder album. Over het algemeen gezien is het wel redelijk, maar speciaal is het nooit op deze plaat. Qua lyrics kan hij ook veel en veel beter. Producties zijn redelijk tot matig, flow is afwisselend. Ik hou het op 3 sterretjes, omdat ik 2,5* wat te laag vind.