Zoot Woman - Living in a Magazine (2001)

Pop / Electronic
Label: Wall of Sound

1. It's Automatic (4:05)
  2. Living in a Magazine (4:09)
  3. Information First (3:42)
  4. You and I (3:32)
  5. Nobody Knows (Part One) (4:42)
  6. Nobody Knows (Part Two) (2:06)
  7. The Model (3:31)
  8. Jessie (3:58)
  9. Chicago, Detroit, L.A. (3:55)
  10. Losing Sight (2:42)
  11. Holiday Home (3:42)
avatar van Sammy
Echt een 'blijft in je hoofd hangen cd'. Ontzettend melodieus, gevoelig en beweeglijk. 4*

avatar van remmer
ik ken alleen het nummer "living in a magazine", en dat vond ik best wel te pruimen. Waarschijnlijk is dit weer zo'n groep die onterecht nooit zal doorbreken.

Volgens mij hoeven ze ook niet echt door te breken, Stuart Price heeft zat nevenactiviteiten (o.a. met The Killers, Madonna, etc.).

Afgelopen week plots veel naar deze plaat geluisterd; luisterde hier eigenlijk nooit meer naar, omdat ik altijd dacht dat ik hun tweede plaat veel mooier vond, maar dat valt nog best mee! Met name "Information First" is een geweldig popliedje. Maar waar blijft die nieuwe plaat?

Stem in ieder geval verhoogd naar 4.5!

avatar van unmudded lake
Als beginnende twintiger dit heel vaak beluisterd. Ik weet nog goed hoe ik dolend en tergend langzaam dacht en liep.
Het liedje it's automatic was daardoor des te pijnlijker.
Maar goed is nu verleden tijd alhoewel...
Toch eens heel leuk om dit terug te horen en toch blijft deze sterk.
Dit is heel erg songgericht waarin deze kerels echt wel weten wat ze doen.( deze catchy songs zijn echt wel af , subliem werkje )