Kane - Come Together (2012)

Label: Universal

1. Under Atomic Skies (4:51)
  2. Come Together (3:40)
  3. Something Good (2:36)
  4. I Love This City (3:23)
  5. First Crash Overthrow (3:36)
  6. What Doesn't Kill You Makes You Stronger (4:11)
  7. This Is Not the End of the World (3:34)
  8. Don't Wake Up Dead (4:33)
  9. Tracks of Empire (4:15)
avatar van Pinsnider
*fluistermodus* Die nieuwe single van Kane is eigenlijk best wel heel erg ok......
Sssssst, ik was hier niet en heb niets gezegd....

avatar van Arrie
Ik vind hem voor Kane-begrippen ook nog te doen. Niet dat ik hem nou goed vind, maar hij is niet zo slecht als ik van ze gewend ben.

avatar van coldwarkids
Pinsnider schreef:
Sssssst, ik was hier niet en heb niets gezegd....

Pssst... ik vergeef het je!!

Single is idd best aardig!

Cye
Come Together klinkt wel aardig, verder nog niks gehoord. Ik vind Kane zo slecht nog niet. Toegegeven het is geen muziek die ik de hele dag kan horen, maar geshuffeld door mijn andere nummers kan ik het wel waarderen.

Wat ik dan weer kwalijk vind is dat ze drie jaar niks van zich laten horen en dan maar met 9 nummers op komen te proppen. Ik vind dat standaard ieder album minstens drie kwartier moet duren. Dan is iets meer dan een half uur echt karig. Maar goed ik luister het deze week nog een keer.

1,0
Super zwak album. Kabbelt lekker door. Waar is de frisheid en power gebleven van de eerste 2 albums? Sorry, maar van deze nummers word ik niet warm of koud 1 ster voor de moeite

avatar van L_T_B
Berichten verplaatst naar Kane

geheim
Wat een slecht album het 1e en 2e album was klasse maar wat een gezeur is dit.
Ze moeten maar weer eens een album maken power.
Krijgt wan mijn 1 ster voor de moeite

avatar van Gloeilamp
1,0
Die single is inderdaad zo slecht nog niet. Misschien ga ik dit album toch maar eens draaien.

domi80
geheim schreef:
Wat een slecht album het 1e en 2e album was klasse maar wat een gezeur is dit.
Ze moeten maar weer eens een album maken power.
Krijgt wan mijn 1 ster voor de moeite

@ geheim.

Ik vind meer dat jij zeurt. Het is gewoon een goed en volwassen album. Album een en 2 zaten meer catchy nummers op. Dit album heeft als catchy nummer Come together en andere zijn meer mooie balads. Maar ja, blijkbaar voel jij het niet goed, of snap je de teksten niet zo goed.

Tja, lang moeten wachten op de nieuwe Kane.. Ben er altijd fan van geweest en luister steeds opnieuw hun muziek. De pit is dr uit en das jammer. Ik vondt persoonlijk ''so glad you made it''
het beste album..

Dit album vanavond geluisterd en moet zeggen het moet even wennen maar te rustig... Ga m eerdaags nog eens draaien maar vanwege de pit helaas 2 sterren.

Toch zie ik dat deze op vinyl uit is...ik als vinyl liefhebber ga m toch bestellen!

tdekort schreef:
het beste album..

Om vervolgens als asbak te gebruiken?

avatar van kaztor
Cye schreef:

Liever een album vol met kwaliteit dan een album dat met alle (over)moed opgevuld moet worden 'volgens de normen'.
Ik beleef meer plezier aan een steengoed album van een half uur dan een volgeplempte cd vol vullers.

(Al zou ik een Kane-album niet kunnen beluisteren zonder m'n nagels op te vreten).

avatar van gewe
Zeg Neal...Rush is eenbeetje anders heh!!!!!

gewe schreef:
Zeg Neal...Rush is eenbeetje anders heh!!!!!

Klopt zeer zeker, maar mijn smaak is zeer uitgebreid. Enne...de eerste twee albums van Kane waren top, maar daarna werd het alsmaar minder met als negatieve uitschieter het gedrocht wat ze nu in elkaar hebben gekunsteld.
Vlees noch vis

avatar van Madjack71
Ik heb niets met Keane, maar Come Together is een pakkend liedje dat goed in elkaar steekt. Vanaf de eerste tuhtuhtuhdumdum weet je dat het Come Together is en het blijft hangen.

avatar van Dungeon
Keane is een ander bandje chef.

avatar van gewe
ik geloof dat dat die 3 jaar stilte kane geen goeds gedaan heeft....in ieder geval moet het erg winnen deze schijf,maar ik heb hem nog maar 1 x beluisterd...ik heb er in ieder geval nog een paar hits uit het verleden achter aan geplakt,want 34 miniten voor een voledige cd is wat magertjes.
Laten we hopen Neal dat het na tig x beluisteren toch nog meevalt,want het is wel zo is sat mijn ervaring is,....de beste cds moet je een paar x beluisteren dan begint het musicale pallet te leven!!

Neal Peart schreef:

Om vervolgens als asbak te gebruiken?

Vinyl als asbak?? Rare ideeen heb jij Neal!

Vond de singles van deze band altijd wel aangenaam, de vorige plaat vond ik eigenlijk over all goed en deze nieuwe misschien zelf wel weer beter! Deze sound past de band erg goed 't heeft die coldplay, Di-rect achtige sound gekregen en toch hoor je duidelijk Kane

Valt me op dat Dinand iets minder knauwt & met aardappel in zijn keel zingt dan op voorgaande albums,, iemand anders ook opgevallen?

avatar van paddy pipedown
1,0
Die titels zijn echt weer hilarisch.

avatar van Pinsnider
Toch blijf ik het jammer vinden...
De eerste single klinkt best heel erg aardig en dan ga ik toch wel weer zeer benieuwd naar de gehele plaat luisteren en hoe groot is dan wederom de teleurstelling. Wat is dat toch met Kane..?? Ik denk nog steeds dat ze in potentie een zeer goede plaat zouden moeten kunnen maken, waarbij Dinààànt zich eindelijk eens over de gehele linie niet gaat lopen aanstellen en de muziek puik is. Dat MOET toch kunnen..??
Naja, volgende plaat maar weer eens proberen...
Ondertussen vraag ik me af; waarom toch telkens weer die moeite doen..??

1,0
Hé Pinsnider houd het gewoon bij de eerste 2 albums, dan heb je (nog) kwaliteit!! Daarna zakt het verschrikkelijk in

avatar van Pinsnider
mja, die vond ik dan weer TE aanstellerig en TE veel stoer willen doen....

Pinsnider schreef:
mja, die vond ik dan weer TE aanstellerig en TE veel stoer willen doen....

Maar klonken veel en veel beter!!

Wat berichten nav een ietwat onaardige opmerking verwijderd.

avatar van Saldek
Een probleem dat ik altijd heb gehad met Kane is het dubbele gevoel, vanaf het begin:
de muziek vind ik mooi (met als op deze het breekbare 'Don't Wake Up Dead' als favoriet) mar ik stuit doorgaans op de vlakkere lyrics.
Wat muziek betreft stelt Kane me eigenlijk niet teleur, ook met deze niet. Als het inhoudelijk nu eens iets meer te bieden heeft.
Deze.......moeilijk.....3*

avatar van meneer
Amen....

avatar van Madjack71
..Kane komt niet meer together. ..ze hebben gezegt wat ze wilden zeggen. ..al zou ik niet weten wat, want ik kon Dinand nooit verstaan.

avatar van Funky Bookie
6e en (waarschijnlijk) laatste studio album van de heren.
Ik weet niet goed wat ik ervan moet vinden.
Under Atomic Skies heeft voor mij een Muse-achtig geluidje. Come Together (goede titel ) is erg lekker, maar daarna kabbelt het wel heel erg door. Muzikaal zit het goed in elkaar, maar ik mis de dynamiek.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)