Finley Quaye - Much More Than Much Love (2003)

Soul / Ska
Label: Epic

1. Something to Say (3:35)
  2. Beautiful Nature (3:26)
  3. Dice (4:16)

met William Orbit

4. Waiting for You (4:15)
  5. Lovers Return (2:47)
  6. Face to Face (3:05)
  7. Overriding Volunteer (4:30)
  8. Living Without You (3:45)
  9. Now and Forever (3:56)
  10. This If How I Feel (3:23)
  11. Pearls of Wisdom (3:25)
  12. Adorable (4:00)
  13. Overcome (4:02)
avatar van starbright boy
Het kan verkeren. In 1997 debuteer je en ben je een hype. In 2003 breng je je derde plaat uit, maar niemand koopt het ding en hij gaat haast geruisloos voorbij. En wie kent anno 2007 Finley Quaye nog?

Joy
ik niet

ken hem dan ook maar van 1 nummer

is er ergens reden tot meer?

Mmm, ik ken 'm nog wel, tenminste van dit album dan. Hij gaat hier grotendeels af van de reggae en meer richting mainstream gitaarpop. Heeft 'm echter geen succes opgeleverd. Ondanks dat best lekkere plaat!

Ik ken het nummer Dice, daar ben ik helemaal gek van. Maar ik ben bang, gezien de reacties hier, dat de rest niet van dat niveau is. Kan iemand dat beamen?

avatar van Shelter
Geen goed album, vrij saai.
Something to say is mwah, Dice is wel ok...nee 1 album top en daarna vergetelijk