Susan Boyle - Standing Ovation (2012)

Alternatieve titel: The Greatest Songs from the Stage

Label: Syco

1. Somewhere Over the Rainbow (5:41)
  2. The Winner Takes It All (4:49)
  3. Send in the Clowns (3:44)
  4. The Music of the Night (5:12)

met Michael Crawford

5. Bring Him Home (3:30)
  6. Memory (4:06)
  7. As Long as He Needs Me (2:49)
  8. All I Ask of You (3:43)

met Donny Osmond

9. Out Here on My Own (3:12)
  10. You'll Never Walk Alone (3:24)
  11. This Is the Moment (3:27)

met Donny Osmond

Susan blijft maar braaf doorgaan met dit soort cover-albums.

Ondertussen is haar promo-team op twitter ook niet erg bijdehand bezig iedereen uit te nodigen voor Su’s anal bum party i.p.v. Susan album party

Omdat ik toch wel in herhaling ga vallen eigen quotes bij de voorgangers:

aERodynamIC schreef:
Jammer van die uitgekauwde tracks die er tussen staan
(I Dreamed a Dream)
aERodynamIC schreef:
weer zoveel covers en dan ook van die platgetreden paden plus een album leuk voor de kerst
(The Gift)
aERodynamIC schreef:
wat is het dan toch jammer dat de bonbondoos openvliegt en de omlijsting mierzoet is.
Goed, dat weten we na twee albums ook wel en ik had niks anders verwacht maar het is zo verdomde zonde eigenlijk.
Waarom niet na twee cover albums eens wat meer durf?
(Someone to Watch Over Me)

Daar voeg ik er bij deze ook maar eentje aan toe; kan ik die volgende keer misschien weer gebruiken:

Jammer dat niemand het aandurft goede nummers voor haar te schrijven. Jammer van alweer die covers die al door zoveel anderen zijn gedaan.

Waarom dan toch weer luisteren? Omdat het zo in deze weken voor kerst stiekempjes best wel lekker kan zijn? Niks mis met licht en luchtig af en toe? Fijn om wat te kunnen draaien voor de familie met kerst? Smoesjes zult u zeggen. Ach ja, soms is mierzoete meuk gewoon lekker en Susan komt er mee weg

avatar van Joy4ever
Voor het geheel beluisteren van dit album stel ik een staande ovatie voor. Voor Aero .

Dank u. Zo moeilijk is dat trouwens niet hoor... het zijn bekende evergreens die op de achtergrond prima voortkabbelen en ze heeft geen beroerde stem. Ik zal het niet dagelijks opzetten. Misschien verdien ik dan pas die ovatie.