menu

Abi Wade - And Blood and Air (2011)

Alternatieve titel: Cello Box Voice

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Verenigd Koninkrijk
Folk / Pop
Label: Love Thy Neighbour

  1. Green Youth Great Plans (3:44)
  2. Stability (3:24)
  3. Hope (3:04)
  4. Perfect Form (2:40)
totale tijdsduur: 12:52
zoeken in:
avatar van aERodynamIC
3,0
Abi Wade staat in het voorprogramma van de akoestische tour van Patrick Wolf dus dan is het leuk om eens te luisteren wat Abi ons gaat brengen.

Cello en wat effecten dus en een uitstekende stem. Maar echt indruk maken doet het nog niet moet ik eerlijk zeggen. Ik vrees dat dit typisch zo'n voorprogramma gaat worden waar je in het begin denkt 'leuk' en wat dan snel afzwakt naar 'nu weet ik het wel laat het hoofdrprogramma maar beginnen'.

Maar misschien zit ik er naast en dat hoort u dan nog wel van mij. And Blood and Air is aardig en zorgt er nog niet voor dat ik deze dame ga volgen.

avatar van fliepsjart
Ik ben ook nog niet overtuigd. Het kabbelt een beetje ondanks de mooie stem en de cello. Maar ik laat me verrassen bij Patrick. Bovendien is het voorprogramma maar een half uur aErodynamIC!

Gast
geplaatst: vandaag om 06:16 uur

geplaatst: vandaag om 06:16 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.