menu

Amenra - Live (2012)

mijn stem
4,46 (14)
14 stemmen

Belgiƫ
Metal
Label: Consouling

  1. De Dodenakker - Nemelendelle (10:06)
  2. Your Shapeless Pain (11:38)
  3. Aorte - Ritual (15:00)
  4. Thurifer (6:38)
  5. Silver Needle Golden Nail (8:18)
  6. Razoreater (6:29)
  7. Nemelendelle (6:04)
  8. Am Kreuz (7:00)
totale tijdsduur: 1:11:13
zoeken in:
avatar van snarf349
Ik heb wel eens een clip gezien dat ze Aorte - Ritual live speelden. Deze gasten weten een grandioze sfeer neer te zetten tijdens hun concerten. Het is dat je weet dat dit een live album is, ze spelen het nagenoeg perfect, maar ze hebben, of weinig publiek, of ze hebben behoorlijk de live geluiden eruit gefilterd.

Op naar het nieuwe nummer v album!

avatar van Don Cappuccino
Deze ga ik dadelijk eens beluisteren. Hij is voor een leuke prijs in de markt gezet dus dit wordt misschien wel mijn eerste CD van Amenra. Ik lees overal dat de band live de plaat overstijgt dus de verwachtingen zijn hoog.

avatar van Don Cappuccino
Deze komt trouwens pas op 10 oktober uit. Via Spotify was hij al te beluisteren omdat hij in Amerika al wel uit is. Dit is gewoon heel erg goed. Zoals snarf349 al zegt is het bijna niet te horen dat dit een livealbum is, er wordt echt heel erg strak gespeeld. Ook is de productie van deze liveplaat geweldig. Niks verzuipt in de pikzwarte muzikale massa van Amenra en daar hebben liveplaten in de metal vaak genoeg last van. De zang is soms zelf nog wat intenser dan op plaat. Deze ga ik wel aanschaffen, dan ben ik wel zoet totdat die nieuwe plaat uitkomt!

avatar van CWTAB
4,0
de eerste 3 nummers zijn als eens als split singles uitgebracht op vinyl (Brethren Bound by Blood 1/3, Brethren Bound by Blood 2/3 & Brethren Bound by Blood 3/3), en zijn ook afkomsting van hun live DVD Church Of Ra... klank is zeer goed hiervan

de andere nummers heb ik nog niet kunnen beluisteren eigenlijk, maar die zijn van een ander optreden alvast...

avatar van laboomzaa
4,5
Hele vette live plaat!! Ik heb ze ooit eens live gezien (voorprogramma Neurosis) en moest in het begin erg lachen om het aanstellerige van de zanger!! Zingt voor wie het niet weet met zijn rug richting publiek! Staat te graaien als een zombie...maar de muziek overwon en slokte je op!! Het plaatje klopte...net als deze plaat!!

Gast
geplaatst: vandaag om 09:48 uur

geplaatst: vandaag om 09:48 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.