Skindred - Babylon (2002)

Metal / Reggae
Label: Bieler Bros.

1. Set It Off (3:11)
  2. Nobody (3:56)
  3. Babylon (3:39)
  4. Selector (2:26)
  5. Firing the Love (3:38)
  6. Pressure (3:31)
  7. Bruises (2:43)
  8. The Fear (3:49)
  9. Falling Down (3:12)
  10. Kiss and Make Up (3:42)
  11. World Domination (2:24)
  12. Together (8:28)
dit is echt een hele leuke band. vooral om live een keer te zien. het is een mix tussen reggae en metal! echt een vette cd van skindred! 4sterren

avatar van Facedown
Nog nooit zo'n cd gehad waarvan de nummers zo plakten

avatar van Metalhead88
Nobody! Nobody gets out alive! pa ba bam pabapababam cause a nection....offf zoiets...

mijn god...dit is zowel speciaal als opzwepend, nou had ik altijd al een zwak voor reggae, maar dit is toch wel heel vet, 4,5!!!

avatar van andnino
Deze cd is twee keer verschenen, ook nog een keer in 2004, die cd vind ik persoonlijk een stuk beter (als geheel, maar ook sterkere selectie van songs)... die staat alleen niet op musicmeter dus ik geef mn cijfer maar aan deze de mix van reggae, rock en dub invloeden is gewoonweg per-fect!

avatar van Phoebe318
Wat een combinatie, maar klinkt zeker goed! Vooral Nobody!

avatar van The_CrY
Albums van de Alternatieve Metalladder [1/60]

Het nummer Nobody was het eerste nummer dat ik hoorde in de alternatieve ladder en mijn eerste favoriet die het niet gehaald heeft. Maar het blijft een geweldig nummer, dus ik ging op zoek naar het album en dit stelt niet teleur. Met name Set It Off, Selector en The Fear zijn de moeite waard, en vormen de hoogtepunten samen met, uiteraard, Nobody. Het zakt naar het einde toe wel een beetje in, maar dat zal de uniekheid van deze combinatie Reggae/Metal niet doen vergeten. Een hele leuke ontdekking.