Marc Catley & Geoff Mann - In Difference (1988)

1 stem

7. The War Is Won
  8. Growth
  9. All Along the Way
avatar van Brunniepoo
Oorspronkelijk alleen uitgebracht als cassette en totaal niet meer verkrijgbaar. In 1992 bracht Plankton Records dit album samen met nog een achttal nummers uit onder de titel Fine Difference, die nog steeds verkrijgbaar is.

Voor liefhebbers van Geoff Mann toch wel weer een aan te raden album, al is dit muzikaal vergeleken bij eerder werk toch wel erg ingetogen. Ook tekstueel is dit allemaal wat minder scherp, Mann was in opleiding tot diaken, dus dat zal er wel wat mee te maken hebben. Op Fine Difference wordt dit allemaal nog wat duidelijker, omdat het extra materiaal ouder is.