Confetti's - The Greatest Hits (2001)

Belgiƫ
Electronic
Label: BMG

1. C Day [Europe Version] (3:58)
  2. The Sound of C (3:36)
  3. C in China (4:01)
  4. Circling Stars (4:56)
  5. Put'm Up (Your Hands) (3:45)
  6. C Medley (5:36)
  7. No (4:00)
  8. C Countdown (3:58)
  9. C' 92 (3:56)
  10. The House of C (3:45)
  11. Keep Smilling (3:44)
  12. Basic Theme (3:09)
  13. C Sample (4:04)
  14. Confetti's Megamix (7:20)
  15. The Sound of C (Acappella) (0:39)
  16. The Sound of C [Maxi Club Version] * (5:33)
  17. C in China [Maxi Club Version] * (5:32)
  18. C Day [Maxi Club Version] * (5:14)
avatar van Yak
Yak
OMG, de Confetti's. Eigenlijk moet ik puur voor de zelfconfrontatie dit album eens gaan luisteren. Mijn van de radio geteepte C-Day draaide ik helemaal kapot, maar ik heb nu geen idee hoe dat nummer ook weer ging. Ik geloof dat de Belgen na de Confetti's maar terstond zijn opgehouden met hun newbeat, omdat het echt te erg werd.

avatar van T.O.
This is the Sound of C....This...this...this is the sound of C!!!

New Beat

Grondleggers van de New Beat. Dit verdient echt 5 sterren.

avatar van VanDeGriend
1,0
tupudupeduptuppedupdupdup

avatar van Arno
Is de muziek even erg als de hoes doet vermoeden?

avatar van Dielie
haha demaks! The Sound Of C

megacool

Arno schreef:
Is de muziek even erg als de hoes doet vermoeden?

Vooral erg erg fout, maar als je die periode zelf bewust hebt meegemaakt kan je dit heel af en toe, en in redelijk beschonken toestand nog wel trekken.

avatar van Arno
Je maakt me nieuwsgierig

oei, ik wou je geen aanleiding geven hier naar te gaan luisteren!

avatar van musicfriek
Oh wat erg dit... Heb The Sound of C nog op vinyl liggen... Nou.... nee, ik ga dit niet meer trekken...

innige deelneming

avatar van musicfriek
Dank U, zal het nodig hebben..

avatar van Dielie
op vinyl? is toch cool! is een periode van de jeugd, van mij toch

Ach ja, New Beat Take 1, 2 en 3 heb ik ook nog op vinyl

Yak schreef:

En? Inmiddels al wel weer een idee hoe dat nummer ging? Heb ik hier een leuk filmpje uit de oude stal van de Belgische Mini Playback Show

Mini-Confetti's

Pure jeugdsentiment dit

In december is er in Amsterdam een Turn Up the Bass-party in de Heineken Music Hall waar ik haast niet op kan wachten. Komen al die oudjes weer voorbij