Hitzone 13 (2000)

Alternatieve titel: TMF Hitzone 13

Label: BMG

1. U2 - Beautiful Day (4:03)
  2. R Kelly - I Wish (5:23)
  3. Baha Men - Who Let the Dogs Out (3:17)
  4. Alessandro Safina - Luna (3:58)
  5. Westlife - My Love (3:51)
  6. Britney Spears - Stronger (3:23)
  7. Jody Bernal - Oh Bambolero (3:38)
  8. Spice Girls - Holler (3:53)
  9. Samantha Mumba - Gotta Tell You (3:20)
  10. Mya - Case of the Ex (3:56)
  11. Christina Aguilera - Come on over Baby (All I Want Is You) (3:23)
  12. Robbie Williams en Kylie Minogue - Kids (4:36)
  13. Kane - Can You Handle Me (3:20)
  14. 3 Doors Down - Kryptonite (3:54)
  15. Follow That Dream - Follow That Dream (3:20)
  16. Darude - Feel the Beat (4:17)
  17. Sugababes - Overload (4:36)
  18. *NSYNC - This I Promise You (4:42)
  19. Toni Braxton - Spanish Guitar (4:26)
  20. Twarres - Wêr Bisto * (3:45)
Marcel²
Mya met Case of the Ex is een mooi nummertje. De videoclip mocht er ook zijn.

Who let the dogs out Woof Woof Woof Woof

avatar van Haveaniceday
Dit verzamelalbum is zoals alle hitzones natuurlijk geen cultureel hoogstandje.. Maar het is wel één van de betere, met o.a. Twarres, U2 en 3 Doors Down

Twarres.....

Empyrium
Een half punt, voor dat k*tnummer van *2.

avatar van tnf
tnf
1. U2 - Beautiful Day

Gewoon ouderwets degelijke kwaliteit. Leuk intro, mooi opgebouwd met die rustige coupletten en die uitbarstingen in het refrein.

8. Spice Girls - Holler

Dit gladde nummer lijdt aan hetzelfde euvel als de nieuwe Madonna (4 minutes): Het neemt compleet de sound van de producer (Darkchild) aan, waardoor de uitvoerenden hun identiteit lijken te verliezen. En de clip is al net zo overgeproduceerd en 'on-Spice Girls' als het liedje. Volwassen worden is in mijn ogen toch iets anders.

12. Robbie Williams & Kylie Minogue - Kids

Meer een Robbie- dan een Kylie-nummer, maar toch past haar stem er prima bij. Gewoon een leuk nummer, met een dito clip die er goed bij past.

15. Follow That Dream - Follow That Dream

Zo'n Bolland & Bolland-groepje dat uit een tv-programma voort is gekomen, 'Alles voor de band'. De stemmen van het clubje verzuipen bijna in overproductie, en de tekst is stiekem redelijk infantiel. Dat ik het zo goed kan omschrijven komt doordat ik het ten tijde van de release behoorlijk lekker vond. Eigenlijk best erg, aangezien ik al 19 was. Sommige mensen hebben op hun vijftiende al een volwassen muzieksmaak; anderen houden juist heel lang een kinderlijke smaak en ik was er één van.

16. Darude - Feel the Beat

Gewoon een kopie van z'n voorganger, 'Sandstorm'. Aanhoorbaar, maar daar blijft het bij.

17. Sugababes - Overload

Een van de leukste 'prefab' nummers aller tijden. Gelijk herkenbaar, opvallende accoorden, anders dan andere nummers. Ze hebben na deze nog een aantal nummers gehad die er dicht bij in de buurt komen, maar de laatste tijd lukt het niet meer zo.

20. Twarres - Wêr Bisto

Het ademt echt oer-Hollandse heikneuterigheid uit. De gemiddelde Nederlander vond dit 'zo lekker puur', maar mag 'truttig' ook?

Ook deze cd is echt niet slecht. Beautiful Day, Kids, Case of the ex, Kryptonite, Overload, niks mis mee. Voor My love had (net als voor Flying without wings) een zwak. En Samantha Mumba? Die was ik al bijna weer vergeten!! Toch best leuk om terug te horen.

avatar van Madjack71
Nummers 1,4,12,14,17 en 20 zijn nog steeds goed te pruimen.
Vooruit dan voor de liefhebbers van gestoomde aardappelen, Kane er ook nog bij.

De rest is wegwerpmuziek.

avatar van lauradance
1,0
Kryptonite was prachtig en is nog steeds erg mooi, de rest was bagger toen ik in mijn tmf tijd zat en blijft bagger.

avatar van LucM
Overload vind ik het beste Sugababes-nummer en Kryptonite van 3 Doors Down is ook prima evenals Wêr Bisto van Twarres. U2 moet natuurlijk ook vermeld worden en dat duet Robbie Williams en Kylie Minogue mag er ook zijn evenals Alessandro Safina. De rest mag richting prullenbak.

Van mij mag alles naar de vuilnisbak behalve 12 en 17.

Een van de mindere hitzones.

avatar van Dibbel
Nummer 13 is zowaar een van de minst slechte Hitzones.
Opent natuurlijk al goed met U2. Andere goede nummers zijn die van de Sugababes (dat gitaartje), Robbie Williams en Kylie, 3 Doors Down (blijft goed), en vooruit Kane.
Alessandro Safina is vooral erg mooi en rustig, maar ik snap niet wat die op een Hitzone doet.
Als stiekeme ook eens af en toe een tranceverzamelaardraaiertje, mag ik dat nummer van Darude ook nog wel en Britney Spears voor deze ene keer ook. Ook Toni Braxton kan er best mee door.
Met Twarres heb ik nooit wat gehad en Baha Men is niets meer dan een leuke gimmick.
De rest is niks tot helemaal niks inclusief uiteraard alweer Five en NSync die op zowat iedere staan.
Ik kom voor deze warempel aan 2,5

avatar van Arrie
herman schreef:
Van mij mag alles naar de vuilnisbak behalve 12 en 17.

Een van de mindere hitzones.

Mee eens, maar ik vind 10 ook nog wel een aardig liedje.

avatar van pureshores
hier gaat de vrije val toch beginnen vrees ik

1.U2 - Beautiful Day (4:03)-verschrikkelijk-hier ben ik definitief afgehaakt op U2, nooit geweten wat mensen zo bijzonder aan dit nummer vonden
2.R Kelly - I Wish (5:23)-geen fan maar deze ging nog wel
3.Baha Men - Who Let the Dogs Out (3:17)-kinderachtig plaatje
4.Alessandro Safina - Luna (3:58)-George Clooney look a like pureert klassiek met gemene groove en vrouwengil, niks voor mij
5.Westlife - My Love (3:51)-ik had altijd het idee dat ze in NL eigenlijk niet echt mega waren maar ze duiken alweer op, helaas
6.Britney Spears - Stronger (3:23)-dit was 1 van dr leukere maar geen grote hit hier
7.Jody Bernal - Oh Bambolero (3:38)-weer een typische-hier houdt nederland van plaat
8.Spice Girls - Holler (3:53)-de Spice Girls wilden ook arrenbie zijn maar met de shriekstem van Mel C en de aanwezigheid van Posh lukte dat niet, absoluut de slechtste single van hen naast Mama
9.Samantha Mumba - Gotta Tell You (3:20)-soort Britney maar dan anders
10.Mya - Case of the Ex (3:56)-toen vond ik dit mateloos irritant, nu heeft het wel enige waarde
11.Christina Aguilera - Come on over Baby (All I Want Is You) (3:23)-beetje 80's gegil van Xtina, 1 van der leukere
12.Robbie Williams en Kylie Minogue - Kids (4:36)-vreselijk
13.Kane - Can You Handle Me (3:20)-een hijgerige rotsingle waar je mee werd doodgegooid
14.3 Doors Down - Kryptonite (3:54)-niet aan mij besteedt
15.Follow That Dream - Follow That Dream (3:20)-zegt me helemaal niks
16.Darude - Feel the Beat (4:17)-slappe hap en net zo naar als Sandstorm
17.Sugababes - Overload (4:36)-dit was en is een stoer nummer voor een meidengroep, het zit produktioneel prima in elkaar en verschillende stijlen smelten leuk samen
18.'N Sync - This I Promise You (4:42)-gekwijl zonder ballen
19.Toni Braxton - Spanish Guitar (4:26)-na He wasn't man enough moest er weer een zwoele ballad achteraan die instant vergeten kan worden
Twarres - Wêr Bisto * (3:45)-dit is gewoon EMBARRASSING-en dr waren mensen op mijn werk die METEEN het album aanschaften

avatar van RogerV
1,0
1.U2 - Beautiful Day (4:03)
Weinig mis met U2 maar dit is veel te zeurderig gezongen

2.R Kelly - I Wish (5:23)
Baaah

3.Baha Men - Who Let the Dogs Out (3:17)
Kinderachtige meuk

4.Alessandro Safina - Luna (3:58)
Is nog wel aardig eigenlijk ook al houd ik niet van het genre

5.Westlife - My Love (3:51)
Weer die ballenloze meuk. Gelukkig was het na 2000 snel voorbij

6.Britney Spears - Stronger (3:23)
Stom

7.Jody Bernal - Oh Bambolero (3:38)
Eurodance op zijn slechtst

8.Spice Girls - Holler (3:53)
Heel erg saai. De spice girls gingen letterlijk als een nachtskaars uit.

9.Samantha Mumba - Gotta Tell You (3:20)
Totaal nietzeggende en overbodige pop

10.Mya - Case of the Ex (3:56)
Irritante plaat

11.Christina Aguilera - Come on over Baby (All I Want Is You) (3:23)
Lege puberale popmuziek

12.Robbie Williams en Kylie Minogue - Kids (4:36)
Deze was wel oke

13.Kane - Can You Handle Me (3:20)
De martelstem wordt weer van stal gehaald

14.3 Doors Down - Kryptonite (3:54)
Toch wel een van de klassiekers van het decennium geworden. Gewoon wel oke.

15.Follow That Dream - Follow That Dream (3:20)
Buitengewoon slechte Bolland & Bolland creatie. Zo slecht dat zelfs het bijbehorende publiek er niets in zag.

16.Darude - Feel the Beat (4:17)
Doordrukje van Sandstorm maar best om aan te horen.

17.Sugababes - Overload (4:36)
Erg goed nummer van deze drie meiden. Heerlijk die schurende beat.

18.'N Sync - This I Promise You (4:42)
Alleen de titel al is goed voor het kotsbakje

19.Toni Braxton - Spanish Guitar (4:26)
Sky radio muziek

Twarres - Wêr Bisto * (3:45)
Verschrikkelijke kutplaat van een waardeloos groepje. Helaas moest weer heel Nederland het omarmen vanwege een bepaalde schattigheidsfactor.

avatar van Dibbel
In het kader van het topic Single Van De Dag moest ik vandaag Case Of The Ex van Mya nogmaals beluisteren.
Die heb ik hier niet specifiek genoemd en vond het derhalve niks.
Na nogmaals beluisteren moet ik zeggen dat deze toch nog wel meevalt en tot de categorie gaat er mee door promoveert. Leuk clipje ook.