dead prez - Information Age (2012)

Label: Krian

1. Upload (Begin Within) (0:43)
  2. A New Beginning (3:08)
  3. What If the Lights Go Out (2:40)
  4. GHN: Global Hood News (1:18)
  5. Dirty White Girl (3:57)
  6. No Way as the Way (3:53)
  7. Learning Growing Changing (4:19)
  8. Time Travel (4:39)

met TRX

9. Take Me to the Future (4:41)

met Martin Luther

10. GHN: Elections & Crisis (1:05)
  11. The Awakening (4:49)

met Umar Bin Hassan

12. Download (Expand Beyond) (6:50)
avatar van FlyLo
Had geen idee dat ze nog actief waren. Cover voorspelt weinig goeds

avatar van bennerd
Wordt dit een protestalbum van een aantal relschoppers die al veel te lang over hun tijd heen zijn maar zich toch halsstarrig vastgrijpen aan wat ze al sinds jaren doen, gewoon om maar te tonen hoe vastberaden ze zijn?

avatar van He$$el_01
A New Beginning doet dat wel een beetje vermoeden inderdaad.

avatar van Shelter
wat een lelijke hoes...tijd niks meer gehoord van deze groep.
Eens luisteren dan maar.

avatar van Raul
for real?
wanneer komt ie uit? vond lets get free echt het beste album in jaren toentertijd...

avatar van MJ_DA_MAN
Raul schreef:
wanneer komt ie uit?
Dat men nog steeds zoiets kan vragen met alle moderne zoekmachines van tegenwoordig.

avatar van Glaciers of Ice
MJ_DA_MAN schreef:

Hier ben ik het ook wel mee eens. Beetje luiheid eigenlijk. Mensen wachten liever op een reactie die aardig wat tijd in beslag zou moeten nemen dan zelf initiatief nemen om het op te zoeken (Google?). Als je intikt "Dead Prez Information Age" krijg je als eerste zoekresultaat alle informatie die je nodig hebt al binnen.

Digital Release on October 16, 2012; Physical Release on January 22, 2013

avatar van bennerd
Of je kan ook even klikken op het statistieken-tabblad op deze pagina. Of je kan ook gewoon vriendelijk reageren. Ik ga ook niet alles lopen zoeken op Google, dat heet 'luiheid'.

avatar van Elohim
Ben eigenlijk erg geïnteresseerd hierin...

avatar van Elohim
Auw... Heb op twee tracks na het niet kunnen afluisteren. Dus: er waren maar twee tracks die ik kon afluisteren.

Wat klinkt dit afgrijselijk zeg.

avatar van Shelter
wat snippets geluisterd en eens met Elohim....slecht.

avatar van Elohim
Echt, echt jammer dit, trouwens.

Vorige twee albums heb ik beide origineel, en draai ik nog steeds graag!

avatar van Shelter
ik vind vooral Lets get Free goed, RBG ging al een beetje de verkeerde kant op naar mijn mening.