JBM - Stray Ashes at Isokon (2012)

Canada
Folk
Label: Western Vinyl

1. Winter Ghosts (3:58)
  2. Ferry (3:32)
  3. Only Now (3:52)
  4. You Always Keep Around (4:18)
  5. Forests (3:45)
  6. Thames (3:02)
  7. Moonwatcher (4:47)
  8. Crooked Branches (4:41)
  9. On Fire on a Tightrope (5:23)
  10. Keeping Up (4:28)
avatar van Ducoz
Ook gewoon te bestellen via zijn site, neem ik aan?

avatar van Manuel
In ieder geval van iTunes, vinyl weet ik niet.

avatar van Broem
Magistraal goed album van Jesse Marchant. Singer songwriter uit Canada die het album Stray Ashes heeft geschreven tijdens een verblijf in een hutje ergens in Canada. Dat hebben meer artiesten gedaan maar deze Jesse laat horen dat hij dit kunstje tot in de finesses beheerst. Spanningsvol en met een megadrive gezongen en gespeeld. Deze Stray Ashes at Isokon is een live gespeelde versie van Stray Ashes in een studio. Zonder overdub. Fantastisch. Luister ook naar zijn laatste album Jesse Marchant - Jesse Marchant (2014) Man heeft mijn muzikale hart gestolen.