Mr. Muthafuckin' eXquire - Power & Passion (2012)

Label: Republic

1. CAri ZALloni
  2. Cheap Whores & Champagne
  3. Telephuck

met Gucci Mane

4. Supa Speaks (Interlude)
  5. AGGIN LAER

met Goldie Glo

6. The Message, Pt. 1 & 2
avatar van Yestsida
Tracklist met producers:

1. CAri ZALloni (Prod. By Dot Da Genius)
2. Cheap Whores & Champagne (Prod. By Harry Fraud)
3. Telephuck feat. Gucci Mane (Prod. By El-P)
4. Supa Speaks (Interlude)
5. AGGIN LAER feat. Goldie Glo (Prod. By SPACEGHOSTPURPP)
6. The Message Pt. 1 & 2 (Prod. By BSBD)

avatar van Rhythm & Poetry
Gucci Mane op een El-P beat.

avatar van He$$el_01
Gucci komt eindelijk weer eens met een bazige verse, en nee Bennerd, dat doet hij zeker niet altijd.

Ook weer een chille beat van El-P. Wanneer gaan die gasten (Mr. Exquire, El-P, Killer Mike, Despot) nou eens een album maken met ze allen. Dat wordt sowieso gruwelijk.

avatar van bennerd
He$$el_01 schreef:

Rhythm & Poetry schreef:
Gucci Mane op een El-P beat.

Bij de gedachte alleen al ga ik kwijlen.

avatar van Rhythm & Poetry
Godverdomme Bennerd, waarom ben jij dan ook net mijn bovenbuurman. Ik wil geen zever op mijn hoofd!

avatar van niels94
Men dient in consideratie te nemen dat de mogelijkheid aanwezig is dat dit uiterst genietbaar wordt.

avatar van niels94
Wat een ongekend saaie, ongeïnspireerde, zaaddodende, irritante kut-ep. En dat ligt zuiver en alleen aan meneer de rapper himself. En de beats van de laatste twee nummers. Alleen de opener is wel aardig, daarom 2*.

avatar van Rhythm & Poetry
Ik vind het juist een fijne EP met in ieder geval heerlijke producties (die opener ). En die ongeïnspireerde raps vind ik juist behoorlijk swervevol. Zeker op zo'n korte EP gaat het ook niet vervelen.

avatar van niels94
Ik dus niet. Waarom hoop ik duidelijk gemaakt te hebben in mijn recensie. Toch jammer dit, enkele tracks uit het verleden van deze man vind ik best tof. Met name The Last Huzzah! (en het origineel, Huzzah!, trouwens ook best wel) is briljant.