Shalamar - Three for Love (1980)

Soul
Label: Capitol

1. Full of Fire (6:21)
  2. Attention to My Baby (4:37)
  3. Somewhere There's a Love (4:26)
  4. Somethings Never Change (4:58)
  5. Make That Move (6:20)
  6. This Is for the Lover in You (5:09)
  7. Work It Out (4:28)
  8. Pop Along Kid (4:50)
avatar van Poeha
Een wat wisselvallig album. This Is for the Lover in You was de enige bekende track hier. En het is na herbeluistering van het album ook de beste track van Three for Love. Full of Fire heb ik de afgelopen weken leren kennen en is wat mij betreft ook een van de betere nummers van de band. Bij deze twee heb ik dan ook de blauwe sterren staan.
Somewhere There's a Love en Work It Out zijn vullers, daar kan ik vrijwel niets mee. Ook Attention to My Baby loop ik niet echt warm voor.
Make That Move, Somethings Never Change en zeker ook Pop Along Kid maken het album dan zeker wel de moeite waard en trekken de waardering nog op tot een magere 3,5*

Waardering: 3,38*