Marc and the Mambas - Three Black Nights of Little Black Bites with Marc and Mambas (2012)

Alternatieve titel: Live at the Duke of York's Theatre

Label: Cherry Red

1. My Former Self (2:40)
  2. Your Aura (6:55)
  3. The Animal in You (5:48)
  4. Black Heart (7:33)
  5. Narcissus (2:56)
  6. Gloomy Sunday (2:01)
  7. Vision (4:18)
  8. In My Room (3:26)
  9. The Bulls (2:28)
  10. Catch a Fallen Star (5:15)
  11. Your Love Is a Lesion (4:16)
  12. Torment (4:56)
  13. Empty Eyes (5:53)
  14. Untitled (5:07)
  15. Angels (7:17)
  16. Caroline Says (3:24)
  17. First Time (4:14)
Een aardigheidje van Cherry red voor de fans. Omdat Marc Almond zijn album Torment and Toreros recentelijk integraal gespeeld heeft (wat echt heel bijzonder te noemen is) hebben ze oude opnames uit die tijd opgepoetst en brengen ze het uit op dvd en cd.
Dit om de fans nog even te kunnen laten nagenieten van de uitvoering eerder dit jaar. Helaas alleen in de UK waardoor ik het niet heb kunnen beleven.
Hopelijk komt ook daar nog een dvd/cd van maar tot die tijd is dit ook erg fijn.
Het zal geen al te grote oplage krijgen dus wees er op tijd bij (ehm.... dat zal wel alleen voor mij opgaan op deze site)

Lastig te beoordelen live album zoals wel vaker bij Marc Almond: het geboden is geweldig en vrij uniek maar de geluidskwaliteit is niet denderend, iets wat Marc ook schrijft in het begeleidende schrijven.

Op deze manier kun je het rustig een officiële bootleg gaan noemen met dito kwaliteit.
Overigens is er voldoende zorg besteed aan het artwork. Hierdoor een gewild object voor de grote fans maar raad ik anderen aan om gewoon naar de twee studio albums van The Mambas te luisteren. Dat ze het live ook konden bewijst deze live-opname zeer zeker.