Dave Edmunds - Plugged In (1994)

Label: Forward

1. Chutes & Ladders (4:06)
  2. One Step Back (4:21)
  3. I Love Music (5:11)
  4. Halfway Down (3:27)
  5. Beach Boy Blood (In My Veins) (3:19)
  6. The Claw (2:38)
  7. I Got the Will (4:37)
  8. Better Word for Love (3:12)
  9. Standing at the Crossroads (3:26)
  10. It Doesn't Really Matter (3:18)
  11. Sabre Dance '94 (4:55)
avatar van Droombolus
Ome Dave terug naar de Rockpile roots: Hij speelde zelf alles, techneutte en produceerde dit album zelf ( in het logeerkamertje van z'n hut in LA ).

De gebruikte drumkompjoeter(s) weet hij vrij overtuigend te laten klinken alsof hij de partijen zelf gespeeld en in z'n schuurtje opgenomen heeft, maar helaas hebben ze wel het nadeel dat alles helemaal recht blijft kwa tempo wat een beetje onnatuurlijk klinkt. Swah ! Voor de rest klinkt dit weer als de ouwe Edmunds van 20 jaar daarvoor, al kan je wel horen dat de opnametechniek belangrijke stappen voorwaarts gemaakt heeft in de tussentijd. Z'n beste studio album sinds Twangin' in mijn boek !