Cake - Comfort Eagle (2001)

Label: Columbia

1. Opera Singer (4:06)
  2. Meanwhile, Rick James... (3:57)
  3. Shadow Stabbing (3:07)
  4. Short Skirt/Long Jacket (3:24)
  5. Commisioning a Symphony in C (2:59)
  6. Arco Arena (1:31)
  7. Comfort Eagle (3:40)
  8. Long Line of Cars (3:23)
  9. Love You Madly (3:57)
  10. Pretty Pink Ribbon (3:08)
  11. World of Two (3:40)
avatar van Sjoerd
Tekst uit het nummer Comfort Eagle is geweldig, als hij zingt over iemand die het gemaakt heeft in de business:

"His hat is on backwards, he can show you his tattoos, he is in the music business, he is calling you dude!

blijft leuk

Short Skirt Long Jacket mag er ook wezen, evenals de briljante clip bij dit nummer

avatar van oruiz
clip is inderdaad fantastisch

Geen superhoogstaande muziek, maar heeerlijk om naar te luisteren! Ook al herhalen ze zich qua stijl wel wat over hun gehele oevre gezien, het blijft me altijd aanspreken .
Een (dikke) 4!

avatar van Paalhaas
Lucas est schreef:

avatar van BoordAppel
Ik sluit me er ook bij aan. Hele leuke enthousiaste muziek.

avatar van douwens
Heerlijke feel good muziek, met Love you madly als hoogtepunt.

avatar van Helicon
Gisteren dit heerlijke werkje weer eens opgezet!! De teksten zijn zo grappig.

I want a girl who gets up early
I want a girl who stays up late
I want a girl with uninterrupted prosperity! hahaha zo leuk.

Muziek waar je vrolijk van wordt TOP!

avatar van 0kk0 Babaratski
De teksten vind ik wel degelijk van een hoog niveau hoor:P Ze gaan eigenlijk nergens over, maar verzin het maar. Deze plaat is uitermate fijn om naar te luisteren, op ieder moment van de dag

avatar van devel-hunt
Ik ga deze CD binnenkort maar weer eens uit het stof halen en in de herkansing doen. De eerste luisterbeurten, in het jaar van de release, hebben er in ieder geval voor gezorgd dat ik deze CD daarna voorgoed heb opgeborgen. Zwak plaatje vond ik het.

avatar van Timmie
Short Skirt/Long Jacket ik ken hem van de Apple iPod nano reclame

Bekijk hem hier!

avatar van Guinness1980
Short Skirt/Long Jacket wordt tevens als intro gebruikt van de serie Chuck

avatar van zaaf
het is wel bijzonder... bij de volgende (pressure chief) viel me dat ook al op. bij deze is t extremer: juist de nummers die vrijwel of helemaal niet als favoriet nummer worden geduid, zijn mijn favorieten.

ik vind long line of cars en met name world of two geweldige nummers. beter dan bijv short skirt.
nou moet iedereen natuurlijk lekker mooi vinden wat ie mooi vindt, maar ik wil eigelijk alleen de twee genoemde nummers aanbevelen om nog es extra belangstellend te beluisteren. ze zijn mooi hoor!

avatar van Twinpeaks
Geinig plaatje . Het heeft qua humor wat raakvlakken met Weezer , het is alleen wat relaxter qua muziek. Hier en daar een trompetje en de lijzige vocals . Zo in de wisselaar is het een leuk plaatje . 2 X per jaar , daarna mag ie weer het rek in. Niks hemelbestormends , gewoon geinig. 3 sterren