The Exploited - Horror Epics (1984)

Punk / Rock
Label: Snapper

1. Horror Epics (5:05)
  2. Don't Forget the Chaos (3:05)
  3. Law and Order (2:54)
  4. I Hate You (1:40)
  5. No More Idols (4:58)
  6. Maggie (2:35)
  7. Dangerous Visions (3:35)
  8. Down Below (4:20)
  9. Treat You (3:41)
  10. Fourty Odd Years Ago (2:57)
  11. My Life (3:56)
avatar van Pelk
Staan een paar klassiekers op: Horror Epics, Don't forget the Chaos en het ultieme meebrulnummer Maggie. Erg goede plaat van deze Betonpunkers, EN nog steeds on tour volgens mij....... toch ?

avatar van platedraaier
Jawel, still going on..................

avatar van platedraaier
Hier zoeken Wattie en zjin companen het wat dichter bij huis dan op voorganger Let`s Start a War. Deze plaat gaat meer over het leven in Engeland begin jaren tachtig. Een leven zonder werk en met Margaret Thatcher aan de macht. Veel nummers gaan over het leven met een uitkering of uitgebuit worden door het regime. Een aantal gaan ook nog over oorlog. De muziek is ook wel apart voor deze tijd. Het is wel hard en punk, maar het klinkt allemaal toch behoorlijk doordacht.

avatar van mayhemblik
In mijn geheugen was dit altijd een wat mindere plaat van de mannen maar om mijn verzameling compleet te krijgen toch afgelopen weekeinde gekocht.
Ik had al niet zo'n hoge pet op van mijn geheugen maar nu helemaal niet meer, wat een heerlijk album zeg!! (of heb ik dit bericht al eens geplaatst?)
Maggie en Don't forget the chaos.

avatar van frolunda
platedraaier schreef:
Het is wel hard en punk, maar het klinkt allemaal toch behoorlijk doordacht.
Vooral met dat doordacht ben ik het erg ééns.......ik vind dit sowieso één van hun meest onderschatte albums.Horror epics zit gewoon erg degelijk in elkaar,bevat sterke maar ook afwisselende songs en verder is het drumwerk ronduit fantastisch.Toch maar een punk klassieker dan?