Toto - 25th Anniversary (2003)

Alternatieve titel: Live in Amsterdam

Label: Eagle

1. Medley: Girl Goodbye (3:44)
  2. Medley: Goodbye Elenore (1:53)
  3. Medley: Child's Anthem (0:56)
  4. Medley: I'll Supply the Love (1:20)
  5. Gift with a Golden Gun (4:49)
  6. While My Guitar Gently Weeps (5:45)
  7. Bodhisattva (4:55)
  8. Africa (7:09)
  9. Medley: Waiting for Your Love (6:30)
  10. Medley: Georgy Porgy (2:13)
  11. Medley: Lion (1:31)
  12. Medley: Hydra (1:26)
  13. Medley: English Eyes (2:22)
  14. Medley: Till the End (0:42)
  15. I Won't Hold You Back (5:27)
  16. Rosanna (8:46)
  17. Afraid of Love (4:41)
  18. Hold the Line (4:40)
  19. Home of the Brave (8:12)
Mooi album, jammer dat Bobby Kimball er af en toe jammerlijk naast. En dat op 1 van mijn favourite nummers: Gift with a Golden Gun

avatar van Olivia
ASimons schreef:
De video is geweldig, de CD ken ik niet, zou toch hetzelfde moeten zijn ? Wanneer ze mogelijk volgend jaar weer optreden wil ik ze gaan bekijken maar ik weet nu al dat ze dit niet meer gaan overtreffen. Geef mij maar Kimball en Spinner i.p.v. Williams en Steve Porcaro. Jammer dat ik Mike Porcaro nooit aan werk heb gezien. En die backing vocals ook graag weglaten.

Ondertussen is Kimball wel weer ietsje beter bij stem, maar zoek maar eens op Youtube naar optredens van hem in 2014. Het is triest en tenenkrommend...zijn stem is helaas niet meer wat het geweest is (en blijvend beschadigd...maar goed, de man is ook 67) .Williams daarentegen is weer helemaal terug...benieuwd hoe hij live klinkt.

WPE
Wat zijn het toch een stel grandioze muzikanten, in hart en ziel. Geen slecht nummer te vinden op deze live-registratie, en alles klinkt energiek en fris. Petje af voor een band die (toen dit album verscheen) al 25 jaar actief was / is.

avatar van Edwynn
Je breekt je nek over de medleys. Wat een armoe. Kon dat niet anders? Aan artiesten die hun discografie op de planken wegfrommelen in medleys vraag ik zonder uitzondering mijn geld terug.

avatar van rkdev
Edwynn schreef:
Niet als het zo goed wordt gedaan als hier door Toto hoor.

buizen
Als een van de beste 'simpele' drummers niet meer beschikbaar is, Jeff Porcaro, overleden na het tuinieren, op wie kun je dan nog rekenen. Simon Philips. Die viel toen in. Een van 's werelds top drummers.
Geeft wel aan hoe belangrijk een 'steady beat' was voor Toto.

avatar van Running On Empty
Aardige live plaat. Met de medley’s heb ik niet zo’n probleem, die worden gewoon netjes uitgevoerd. Maar het eindeloze gefreak en gepiel tijdens enkele nummers gaat mij elke keer enorm tegenstaan. Het doet echt afbreuk aan deze live opname.