K3 - Engeltjes (2012)

Belgiƫ
Label: Studio 100

1. Waar Zijn die Engeltjes (3:30)
  2. Zeg Eens AAA (3:04)
  3. Parapluutje (3:10)
  4. Mama Kan Alles (3:20)
  5. Vind Ik Leuk (3:22)
  6. Leugentje Leugentje (2:47)
  7. Wie Zal Ik een Kusje Geven (3:20)
  8. Niet Normaal (3:31)
  9. Gigaleuke Dag (3:18)
  10. Jurkje (3:52)
  11. Zwaai Als Je Verliefd Bent (3:23)
  12. Mijn Liefje Achterna (3:38)
avatar van Madjack71
Deze cd vlug nog even erbij gelegt op de toonbank naast mijn lp's van Dead Can Dance. Leuk voor mijn dochtertjes die binnenkort naar een echt concert van K3 met paps en mams mogen gaan. Na het succes van Mama Se was er weer een opleving van K3. Josje bracht een frisse wind met zich mee, hoewel ze er gaanderweg meer en meer als een opgesmukte barbiepop eruit gaat zien vind ik. De opvolger Eyo was al een stuk minder leuk. Want vergis je niet in kinderoortjes, die hebben de juiste voelsprietjes voor pakkende, vrolijke en swingende liedjes op hun level en daar stonden er niet veel van op bij Eyo. Dus die wordt in huize Madjack ook niet veel meer gedraaid. Dit Engeltjes heeft i.i.g. een goede start gemaakt en ze vragen er ook wel eens om zo voor het slapen; Mogen wij nog even dansen op die nieuwe cd van K3. Waar zijn die Engeltjes, Parapluutje en Mama kan Alles stemmen vrolijk en ook VInd ik Leuk en Leugentje Leugentje hebben bepaalde kinderlijke hooks die blijven hangen. Daarna zakt het ietwat in en is er nog met Gigaleuke Dag nog wel een liedje dat ze wel grappig vinden. Al bij al een redelijk herstel na het wat slappe Eyo.

Dit album was een tegenvaller. Alleen de liederen Parapluutje, Jurkje, Zeg eens AAA en Zwaai Als Je Verliefd Bent vind ik redelijk/acceptabel/aannemelijk. Ik geef dit album 3,5 sterren. Ik vond de vorige albums van K3 veel beter dan dit.