The Upsetters - Blackboard Jungle Dub (1981)

Jamaica
Reggae
Label: Upsetter

1. Blackboard Jungle Dub (Ver. 1) (4:33)
  2. Rubba, Rubba Words (3:52)
  3. Cloak a Dagger (Ver. 3) (3:20)
  4. Dub from Africa (3:18)
  5. Dreamland Dub (2:35)
  6. Pop Goes the Dread Dub (2:56)
  7. Fever Grass Dub (3:55)
  8. Sin Semilla Kaya Dub (3:08)
  9. Moving Forward (2:49)
  10. Blackboard Jungle Dub (Ver. 2) (3:34)
  11. Kasha Macka Dub (2:30)
  12. Setta Iration Dub (2:20)
avatar van IllumSphere
Ik heb niet zo veel met reggea. Af en toe duikt er wel een plaatje op die mijn volledige interesse krijgt en die mijn interesse dan ook houdt, en dat is wat Blackboard Jungle Dub (Ver. 1) precies is. Lee Perry zijn aandeel is hier weer heel goed hoorbaar en dat maakt het nummer ook zo geweldig.

Even kijken of er nog een RSD uitvoering te koop is, want dit moet ik gewoon hebben op LP.

avatar van heartofsoul
Dit prachtige album is in 1988 samen met het ook niet misselijke Scratch and Company Chapter 1 op RAS Records verschenen Scratch Attack! - Lee "Scratch" Perry | Songs, Reviews, Credits, Awards | AllMusic en deze dubreggae met typische Perry-effecten brengt mij op een of andere manier altijd in een zeer goed humeur.Misschien niet het beste album uit de omvangrijke discografie van Lee Perry, maar doet het altijd voor mij.

avatar van frolunda
Geen slecht album van the Upsetters maar toch stukken minder dan Super Ape van een paar jaar eerder.