Sarah Blasko - I Awake (2012)

Australiƫ

7. Here (4:33)
  8. Illusory Light (4:03)
  9. Fool (3:28)
  10. Cast the Net (3:52)
  11. An Oyster, a Pearl (4:21)
  12. Not Yet (3:23)
avatar van Pinsnider
Dit is wel erg mooi hoor!!! Als ik kritisch ben zou het hier en daar wel iets meer pit mogen hebben (ze zingt wel heel ingehouden en bedeesd), maar het is allemaal zeer fraai!! Heb begrepen dat ze de hele handel zelf geregeld heeft (inclusied orkestratie). Dat is dan wel weer een dikke plus!!

avatar van Manuel
Het nummer God-Fearing doet me wel erg sterk aan Elsiane - Hybrid (2007) denken..

avatar van erwinz
Sarah Blasko heeft al een paar hele mooie platen op haar naam staan, maar zet met I Awake een enorme stap. Een prachtig georkestreerde plaat met geweldige songs.

Lees mijn volledige recensie op:
De krenten uit de pop: Sarah Blasko - I Awake - dekrentenuitdepop.blogspot.nl

Erwin

avatar van Broem
Erg knap album van een voor mij tot op heden onbekende Sarah Blasko. Met ziel en zaligheid gezongen en gespeeld. Mooie arrangementen die never de boventoon voeren. Daardoor blijven de liedjes klein en (op de of andere manier) fragiel. Dat vind ik mooi. Moeilijk vergelijkbaar en daardoor origineel. Fraai.

avatar van Pinsnider
Inderdaad mooi hoe ingetogen de orkestratie is geregeld. Maakt het een heel fraai geheel.

avatar van edeleteee
Fantastisch cd! Ik vind de arrangementen echt TOP en ben vooral in de ban van de strijkers.
Bury this draai ik regelmatig keihard in de auto, echt een geweldige song! Het nummer "here" vind ik adembenemend, prachtige tekst en zo mooi gezongen en dan met de strijkers, aaahhhhh wat mij betreft helemaal in de roos. Ik kende nog niks van deze zangers maar ben stellig van plan om mij de komende tijd meer in haar te verdiepen, deze cd vraagt echt om meer!

avatar van Zwaagje
Nu pas ontdekt. Kende haar al wel van haar vorige album. Die vond ik wisselvallig en ben ik afgehaakt. Dit is dus een aangename verrassing; voorlopig 4*

avatar van muziekobsessie
halfje erbij voor dit zeer verslavend album!

avatar van Zwaagje
muziekobsessie schreef:
halfje erbij voor dit zeer verslavend album!

Ik doe mee.

avatar van likeahurricane
Live in Utrecht
I Awake

avatar van muziekobsessie

shit hoe kan ik dit gemist hebben.....was jij hier bij? En heeft ze veel van i awake gespeeld?

avatar van likeahurricane
Alleen dit nummer. Verder het laatste album integraal.