Stoma - The Glorification of Sexual Depravation (2012)

Label: Bizarre Leprous

1. The Glorification of Sexual Depravation (2:16)
  2. Truckerfags in Denial (1:38)
  3. The Gummi Tit Butcher (1:39)
  4. Rectal, Cranium Inversion (2:28)
  5. Tag Team Gangbang (0:56)
  6. Origin of the Feces (2:30)
  7. Purulent Encopresion (1:40)
  8. Totally Nullo (1:54)
  9. Morbid Grind Freak (1:55)
  10. Urethral Defloration (1:08)
  11. Der Leichenfresser (3:29)
  12. Romantic Rectal Reaming (1:39)
  13. Spineless Coward (2:05)
  14. Prolapsed Cumfarting Shittube (1:00)
  15. Diarrhea Bukakke (1:41)
avatar van B.Robertson
Het Friese Stoma bracht 8 jaar na Scat Aficionados een tweede album uit.
Dichter bij huis kan ik het niet krijgen. Sprak de beide vocalisten laatst nog bij het Napalm Death concert in Steenwijk, en dat is wat er van de harde kern overgebleven is; Stoma heeft in ieder geval een nieuwe bassist en gitarist, Puke Vomit & Still Beer verlieten de band in ruil voor een geregeld gezinsleven.
Heb een 6-tal nummers van The Glorification of Sexual Depravation op YouTube gehoord. De zang is toch wel weer leuk gedaan, dat gekrijs, gegil & gegrunt, en Romantic Rectal Reaming vind ik een echt gave track. (Mogelijk beter dan hun klassieker Sodomized at the Gay Parade)
Voor de rest niet opzienbarend maar wel vermakelijk, deze goregrind.