Quartermaine - Quarter Life Crisis (2012)

Label: Redefinition

1. Ducats (2:08)

met Kid Funk

2. Beef and Broccoli (2:07)
  3. Me All Day (Nothin') (3:02)
  4. Get Me Down (3:46)
  5. Introspection (2:10)
  6. Q's Lament (2:39)
  7. $oul 4 $ale (3:53)
  8. War of the Roses (3:17)
  9. Giving Up (4:09)
avatar van Rhythm & Poetry
Ik hoor net War of the Roses en dat klinkt toch wel erg goed. Dit is wel wat voor jullie Rene en Mas.

Even een kleine correctie ingediend: plaat komt 20 november uit.

avatar van MAS
MAS
Ik hoop dat het iets voor mij is. Heb deze blind gekocht toen ik wat andere Redef dingen ging bestellen.

avatar van Rhythm & Poetry
Als de plaat verder het niveau van War of the Roses haalt komt het helemaal goed.

avatar van Rhythm & Poetry
Een plaat waarbij vooral de producties in positieve zin opvallen. Perfect dat typische Low Budget / Redef-geluid zoals we dat kennen en zoals de liefhebbers het volgens mij ook het liefste horen. Doordrenkt van soul en met een ouderwetse glans. Qua raps vind ik dit soms net wat te oppervlakkig, en hoewel ze niet storend aanwezig zijn voegen ze ook te weinig toe.

Rene1979
Moet deze nog steeds bestellen en luisteren.. Ben benieuwd.